Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Taaperolla kuumetta, mutaei nuhaa, yskää tms

Vierailija

Kommentit (5)

Vierailija

Ensin nousi lämpö, sitten sen jälkeen yskä, sitten kurkku kipeäksi ja nyt on nenäkin tukossa. Olen nyt sairastanut yli kaksi viikkoa tätä tautia... Alkaa huumori loppua!

Vierailija

Lääkärissä ottivat tulehdusarvot ja olivat jo päälle 70 siitä sairaalaan ja kuumeen aiheuttajaksi ilmeni virtsatietulehdus.Nyt oli keuhkoputkentulehdus, ei kuumetta. Lääkekuuri loppuu tänään, mutta juuri huomattiin, että nyt onkin kuume noussut. Täytynee soittaa lääkärille huomenna ja kysellä jos ei kuume ole aamulla pois.

Vierailija

Eli siis kuumetta on, muttei mitään muuta. Onko nyt jotain tälläistä tautia liikkeellä? On tosi tuskaisen ja kipeän oloinen.Paljonko on kuumetta jos pyllystä mitattuna on 39,4astetta. Anteeksi tietämättömyyteni :)Kiitos!t. ap

Vierailija

Alkoi kovalla kuumeella jota kesti pari päivää. Sen jälkeen tuli vasta nuha ja tulehdusarvot olivat lievästi koholla. Ensin epäiltiin viruksen aiheuttamaksi mutta koska kuume ei laskenut annettiin antibiootit, jonka jälkeen parani. Ja olen kuullut että tota olis ollut liikkeellä muillakin tänä syksynä.

Uusimmat

Suosituimmat