Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

viettääkö joku Suomessa ihan oikeasti Halloweenia?

Vierailija

Sivut

Kommentit (23)

Vierailija

Vierailija:

[quote]


Tuon päivän vietto eli siis pyhäinmiesten päivän vietto alkoi Euroopassa ja siirtolaiset veivät tavan mukaansa Jenkkeihin. Perinne oli Irlannissa ja Britanniassa.Juttu vain on niin, ettei kukaan suomalainen ääliö olis kiinnostunut moisesta tavasta/tyylistä juhlia, ELLEI ASIAA OLIS OPITTU TELKASTA ihanista amer.ääliöelokusta!!! TEUVOU.Vierailija

Halloween on amerikkalaisten=naisten ja lasten murhaajien ja maailmanvalloittajien juhla.Suomessa vastaava juhla on vappu. Se riittää meille.Ei kaikkea typerää tarvitse apinoida sieltä rapakon takaa, jossa kansalaiset elävät Bushin massahypnoosissa ja vaalituloksia vääristellään.

Vierailija

Meillä on naamiaiset erikseen lapsille ja aikuisille!Lastenbileet koristellaan vähän hillitymmin, mutta aikuisia varten roiskitaan ihan tekoverta!

Vierailija

Tuon päivän vietto eli siis pyhäinmiesten päivän vietto alkoi Euroopassa ja siirtolaiset veivät tavan mukaansa Jenkkeihin. Perinne oli Irlannissa ja Britanniassa.

Vierailija

tarkoitus on vähän koristella ja tehdä jotain " kauhu" ruokaa :-)ja juhlat on koko perheen bileet, ei siis mikään ryyppytilaisuus!

mutta kerjuulle ei meiltä lähdetä eikä vieraille kerjäläisille anneta mitään! kerjuu on pääsiäistä varten!

Vierailija

Asia on kylläkin niin, että kristityt ovat ottaneet pakanoiden pyhäpäivät omikseen. Halloween ei ole mikään pakanoiden juhlapäivä.31.10 on kuitenkin tärkeä päivä pakanoille, se on viimeisen sadonkorjuun juhla.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat