Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Amsterdamissa käyneitä?

Vierailija

Olenlähdössä muutaman päivän reissulle, olisiko kellään vinkkejä paikoista mihin kannattaa mennä? Aikaa tosiaan vain 4 päivää. Kiitos jo etukäteen!

Kommentit (9)

Vierailija

varoitus: kannattaa mennä aamusta, päiväsaikaan jonot ovat pitkät, mutta turisteja tulee kaikkialta maailmasta katsomaan tuota taloa, joten ihan näkemisen arvoinen jonokin!

Vierailija

Minusta oli sillä tavalla erilainen klubi, että oli jopa elämys. Klubilla on paljon performanssitaidetta (etualalla näyttömä), esitanssijoita ja kuuluisienkin bändien/artistien yllätyskeikkoja (vähän aikaa sitten Robbie Williams). Ruohohan siellä tuoksuu aika lailla ;o), mutta tosiaan oli elämys käydä kyseisellä klubilla - ehkä jo sen vapaamielisen polttelunkin vuoksi (kuitenkin vain katsojana, ei käyttäjänä).

Vierailija

jotka eivät ole mitään superkalliita, vähän Mokon tapaisessa myymälässä kävimme.Ravintoloista suosittelen erityisesti Take Thaita, en tosin ole varma löytyykö enää, oma tieto vuodelta 2001...

Vierailija

turistikeskustan ulkopuolelta. Turistitoreilla huomattavasti korkeemmat hinnat, pienemmät annokset ja palvelu nopeaa (äkkiä asiakkaat sisään & ulos), ei oleskeluun niin viihtyisää kuin jossain laitamilla (eikä tarvi mennä minnekään hämärille kujille, vaan muutama kortteli enemmän asuinalueille päin). Näin me ainakin kesällä totesimme.Vierailija

Käsikauppalääkkeissä säästöä n. 70% verrattuna suomen hintaan. Myydään jokaisessa kemikaliossa.Tavallisia vaatteita löytyy mm. V&D:ltä, samoin C&A:lta. Molemmissa kivat lastenmallistot ja sijaitsevat ihan keskustassa. Punaisten lyhtyjen alueella kannattaa liikkua mielummin päiväsaikaan ja selvänä. Tai siis yöllä sikakännissä kerjää itselleen ikävyyksiä :). Pidäthän huolen kukkarostasi muutenkin.Ruoka on kohtuuhintaista, ainakin kerran kannattaa syödä paikalliset ranskalaiset tötteröstä ja mielellään vähän keskikaupunkin ulkopuolelta ostettuna. Hyviä ja halpoja. Itse nähtävyyksistä suosittelisin Kukkatoria ja Van Gochin museota. Hyvää matkaa.

Uusimmat

Suosituimmat