jekovit/disflatyl=yhdellä kertaa vai ei?!??

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Tietääkö kukaan voiko d-vitamiinin ja disflatylin samalla kertaa antamisella olla haittavaikutuksia? (en anna samassa lusikassa mutta samalla kertaa. Voiko muuten antaa samasta lusikasta?)Musta tuntuu että kun tänään vahingossa unohdin d-vitamiinit ja disflatylit sai vaan kerran 10 tippaa että poika 4 kk on ollut tosi paljon ilosempi ja siis ei ole itkenyt juuri lainkaan (yleensä aika itkuinen kaveri..).

Onko kellään käynyt rela dropsien kanssa niin ettei pullosta yhtäkkiä tule mitään vaikka apinan raivolla ravistelet pulloa? Nakkasin putelin menemään kun en jaksanut enää. Oliko siinä vikaa vaiko sama juttu kaikissa?

Kommentit (2)

Vierailija

...kyllä me on annettu yleensä aina Deetipat ja Disflatyl samalla kerralla. Mutkia matkaan ei mielestäni ole tullut, joten tällä systeemillä on menty jo n. 4 kk:n ajan.

Vierailija

Meillä annetaan aamun ekassa pullossa kaikki tipat kerralla(Jekovit, Reladrops ja Disflatyl). Eipä tarvitse miettiä myöhemmin onko antanut vai ei:) Ja meidän pulloissa samoja vikoja, Reladrops lopettaa tiputtelun jo vajaassa puolessa pullollisessa ja pirhanan Disflatyl tiputtaa-ei tiputa-välillä loiskii useamman tipan yhdessä köntissä, välillä saa ravistaa olkapäänsä sijoiltaan saamatta tipan tippaa tulemaan. Huonoja patentteja, varsinkin jos aamukiire..

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat