CARENA RIDE yhdistelmävaunut, kokemuksia?

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Täällä Oulussa ois tarjouksessa ko. vaunut ja kävinkin niitä kertaalleen jo katsomassa. Hankala vaan miettiä mitä kaikkea vaunuista pitäisi löytyä, kun eka kertaa ostamassa. Onkohan tuo merkki ihan kökkö, kun on niin halpakin...?Olisiko jollakulla kokemuksia ko. vaunuista? Pistäkäähän plussaa tai miinusta tulemaan :)

Kommentit (10)

Vierailija

Mun veljen tytöllä on Carenan yhdistelmät tosin mallia en tiedä. Niissä on kuitenkin ilmakumirenkaat, käännettävä työntöaisa, pehmeä kantokoppa yms. Ovat olleet tyytyväisiä. Aika kapeat ne kyllä mielestäni on, mutta heillä on pieni siro tyttö, joten on sinne hyvin mahtunut. Koskaan eivät ole niitä moittineet, joten ovat kai olleet hintansa arvoiset.

Vierailija

Jotka olivat käytössä meillä n. viisi vuotta ja kolmella lapsella, kunnes runko meni poikki reilu vuosi sitten. Nyt ostetaan neljännelle uutena Carenan kolmipyöräiset yhdistelmävaunut.

Noissa entisissä vaunuissa oli käännettävä ja säädettävä työntöaisa, pehmeä kantokoppa. Minä ainakin tykkäsin niistä kovasti ja olisi varmasti käytetty vielä neljännelläkin jos eivät olisi hajonneet, kun kaikki kankaat oli irrotettavissa ja pesinkin ne muutaman kerran ihan pesukoneessa ja olivat vieläkin tosi hyvässä kunnossa.

Vierailija

Ostettiin vaunut pari kuukautta sitten tälle pikkukakkoselle, joka siis vielä masussa..Mutta ollaan käytetty rattaina esikoisella jonkun verran. Ja ollaan oltu tyytyväisiä. Heittoaisa näppärä, isot, hyvät pyörät, jotka saa täältä lisä plussaa, kun eivät ole ilmakumit. (Ei pumppailua..), kevyet työntää isompaakin lasta, jousitus hyvä, kiva se tasku kuomussa. Jos huonoja puolia miettii, niin tavarakori on aika pieni. Ja tuo lähes 3v. ei mahdu niissä hyvin nukkumaan, makuutila on sen verran lyhyt. Mutta vauvahan niitä meilläkin pääasiassa sitten käyttää. :) Voin suositella!

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat