KOKEMUKSIA? all in one - kushies ultra kestovaipat

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Heips

Sain kestovaippaherätyksen hieman myöhään. Poika on jo taapero. Nyt kuitenkin tilasin kushiesin all in one vaippoja. Kuulisin mielelläni kokemuksia. Noihin vaippoihin päädyin sen takia, että ovat helppoja. Päälle vaan ja sitten pesuun ja kuivumisen jälkeen päälle. Ei harsoja sun muita.Kertokaahan! Ja ostan jos joku myy taaperokokoa.

Kommentit (4)

Vierailija

meillä kushiesit ei ole istuneet. Ultria kokeiltiin ensimmäisinä, just sen helppouden vuoksi. Mutta ne falskasi lähes joka kerta. Classicit taas on tosi leveitä jalkovälistä eikä istu sen vuoksi. Basicistä en vielä sano mitään, ostin vasta kokeiluun - sitkeästi pitää yrittää ;o)Jos noi toimii teillä niin hieno juttu. Meillä ei, mutta reilu vuoden kestoilukokemuksella voi todeta että omat vaipat löytyy varmasti, sortteja on tarjolla sen verran runsaasti! -toimimattomat vaan kiertoon ja sitte kokeilee jotain muuta. Sanoisinpa, että aiheeseen iskee vallan himo! ;o)

Vierailija

No kuule ehtii sitä, meillä kolmas lapsi ja nyt olen herännyt kestovaippailuun :-)

Minäkin menin huuli pyöreänä tuonne babyidean nettisivuille shoppaileen ja ostin kokeiltavaksi kushies 1kpl ultra ja 3kpl classic.

Tämä päivä menikin noilla neljällä. Eivät kuivu kauheen nopeesti, mutta ihan hyvin ovat toimineet, tosin joskus voi falskata - mutta niin pikkupojalla voi faskata kertakäyttövaippakin :-D Minunkin pitäs siirtyä kohta puoliin seuraavaan kokoon ja mietin, että pysyiskö noissa classic malleissa vai hommaisko pari sellasta kuorta ja sinne sisään sitten jotain?? (näitä vaihtoehtoja tuntuu olevan miljoona ja siksi aloitin just noilla kokeilun ja tähän asti olen tyytyväinen)

Vierailija

Parempi myöhään kuin ei milloinkaan! Tervetuloa kestoilemaan!Itsellä ei ole kokemusta AIO -vaipoista, käytämme muotoonommeltuja sisävaippoja + lisäimuja + kuoria. AIO:t kuivuvat niin hitaasti!Toivon mukaan olet tyytyväinen! Tiedoksesi muuten, käytettyjä kestovaippoja ostetaan ja myydään mm. babyidean kirppiksellä www.babyidea.fi ja kertovaippainfossa www.kestovaippainfo.fi.Sieltä vain surffailemaan!

Vierailija

täällä toinen myöhäisherännyt :) Meillä on myös 1 v 2 kk ikäinen taapero kotona ja on kokeiltu muutama viikko viimeisenä iltavaippana kestovaippoja. Yllättävän hyvin ovat toimineet! Yksi kokeilukappaleista on juuri ko. all-in-one -vaippa ja se ei ole ainakaan fuskannut yhtään kertaa. Kuivuminen pesun jälkeen on tosin hitaampaa kuin taskuvaipoilla, joita meillä myös käytössä, mutta koska meillä tuo käyttö on vielä niin vähäistä, ei hidas kuivattelukaan ole haitannut.Tarkoitus olisi meilläkin pikku hiljaa lisätä kestoilua, kunhan päästään nyt ensin vähän alkuun.Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat