Olenkohan raskaana?

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Ei olla käytetty miehen kanssa ehkäisyä n. 8 kuukauteen ja vauva olisikin enemmän kuin tervetullut.Nyt minulla on ollut epämääräistä lämpöä (37c tietämillä) parin kolmen viikon ajan ja menkkojenkin olisi pitänyt ihan näinä päivinä alkaa. Maha on kyllä ollut kipeä siihen malliin välillä kuin alkaisivatkin, mutta ei. Rinnat on turvonnut mutta eivät ole läheskään yhtä arat kuin normaalisti ennen menkkoja.Pissattaa normaalia enemmän, väsyttää ja välillä särkee päätä. Myös valkovuoto on lisääntynyt.Tein raskaustestin lauantaina mutta ainakin silloin vielä näytti negatiivista. Mikä pettymys! :(Pitäkäähän peukkuja!

Kommentit (2)

Vierailija

Niin ja myös epämääräistä pahoinvointia on ollut.Kehittelenköhän nämä oireet itselleni pelkällä toivon voimalla vai oliskohan vihdoinkin tärpännyt?Mitäs luulette? Olisipa inhottava taas pettyä karvaasti.

Vierailija

Olen lukenut uskomattomia juttuja tapauksista, että raukaustestit vain näyttäneet negatiivista ja lopulta raskaus varmistunut vasta ultrassa/verikokeissa. Itsestä kyllä tuntuu omalla kohdalla siltä, että pääkoppa kehittää kaikenlaisia oireita, koska toive raskaaksitulosta on niin suuri.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat