lastenvaatteiden kotimyyntiä?

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Olisin kiinnostunut emännöimään lastenvaatekutsuja. Tutustuin lingon&blåbärin nettisivuihin, mutta en kauheasti ihastunut vaatevalikoimaan. Tietääkö joku jotakin toista firmaa, joka järjestäisi kutsuja? Kiitos jo etukäteen!

Kommentit (10)

Vierailija

Lisäksi olis

http://www.vekkuli.com/Kotisivut eivät tee oikeutta idealle. Kotikutsuilla saat valita kankaan, värit, mallin ja jopa brodeerattujen kuvien värit jne. Siis tosi ainutlaatuisia vaatteita voi omalle lapselleen " luoda" . Eikä hinnat ole mahdottomat.

Vierailija

Piti siis sanoa, että KIITOS vastauksista! Pikkukengurun sivut löysin, nyt aion tsekata myös maximportin. Farkkuvaatteet kuulosti tosi kivoilta ja halpojakin vielä! Tietääkö kukaan, onko sille jonathanille jotain nettisivuja? Innolla odotan jo kutsujen järkkäämistä!Iloista talvenodotusta kaikille!Parasmamma parhaine lapsineen :)

Vierailija

http://www.jesperjunior.fiKotimyynnissä on siis noita muitakin vaatteita, ei pelkästään Jonathan-ulkovaatteita.Mukavia kutsuja! :)parasmamma:

Lainaus:


Tietääkö kukaan, onko sille jonathanille jotain nettisivuja? Innolla odotan jo kutsujen järkkäämistä!

Vierailija

En olekaan ennen kuullut ja kiinnostus heräsi... Onkohan niitä mahdollista pitää Tampereellakin vai onko vain pääkaupunkiseudun juttu?!?

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat