Onko teillä lapsia jotka horoskoopissa leijonia?

Vierailija

Millaisia ovat?

Kommentit (14)

Vierailija

Toinen on itseppäinen kiukuttelija joka komentaa ja yrittää määräillä, hän on myös vilkas. Toinen leijonalapsi on hiljainen, ruahallinen erittäin tottelevainen ja muutenkin omissa oloissaan viihtyvä. Eli meillä leijonasisarukset ovat kuin yö ja päivä:)

Vierailija

Ihana lapsi!

Hyväntuulinen, mut itsepäinen. Iloinen, mut kovan oman tahdon omaava.

" Helpoin" meidän kolmesta lapsesta noin niinku luonteensa puolesta (toiset on härkä ja jousimies).

Vierailija

Pitää päänsä,periksi ei anneta-on mielummin arestissa.Tunnollinen ja siisti perus olemukseltaan.Ei tule toimeen oinas nais ihmisten kaa.Liikaa johtajamaisuutta kummallakin.

Vierailija

tyttö 17v ja poika 23v. Molemmat jellonia.Poika oli nuorempana hyvin tasainen ja kiltti, ei tehnyt oikeastaan mitään tyhmyyksiä. Murrosiässä tuli tietty hieman kahakoita, mm. ryyppyreissuilla silmälasit hävisivät ja joskus poika tuli kotiin silmä mustana. Nykyään edelleen aika kohtelias ja ottaa siskonsa (ja tyttöystävänsä) huomioon todella hyvin.Tyttö sitten on ollut todella hankala ihan penskasta lähtien. Karkailuja, salailua, lintsaamista. On todella äkäpussi jos sille päälle sattuu. Mielialat saattavat edelleen vaihtua ihan naps, hetkestä. Mutta toisaalta tyttö on todella järkevä ja pohtiva, kunnioittaa eläimiä yli kaiken. Fiksu ei ole koulussa, mutta tajuaa tärkeysjärjestyksen ym.Keskiarvoisesti molemmat itsenäisiä, temperamenttisia, tulisieluja. Myös tunteellisia ja moraalin omaavia.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat