Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Minkä ikäisenä lapsen kasvot menosuuntaan autossa?

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Lapsen isovanhemmat ovat hankkimassa autoonsa turvaistuinta, ja aikovat mahdollisesti ostaa istuimen jossa kasvot menosuuntaan, kysymys siis kuuluu minkä ikäisenä kasvot voi laittaa menosuuntaan, kummalla on enemmän merkitystä iällä vai painolla?

Kommentit (5)

Vierailija

Meidän lapset on käännetty kasvot menosuuntaan vasta n. 3-vuotiaana. Nuorin oli 3 v 3 kk, ennen kuin istuin käännettiin. Ei hän edes protestoinut väärinpäin istumista, mutta jaloille kävi tila ahtaaksi ja siksi piti istuin kääntää.

Vierailija

koska niskalihakset ovat vahvistuneet. Sehän se heikoin lenkki on.

Muistaakseni suositus on ollut 15kg/3v.. meillä on käännetty n. 2,5v.iässä.. ( paino ollut sen 15 kg ja pituus on ollut sen verran hankala)Muoriska

Vierailija

Kiitos, välitän isovanhemmille viestin että selkä menosuuntaan. Itsekin epäilin asian olevan noin, mutta en tiennyt suosituksen olevan 3 v.

Vierailija

Meillä havaittiin pienoinen ongelma pojan ollessa reilu 6 kk: poika alkoi autossa ajaessa aina itkemään ja lopuksi oksentamaan. Kun poitsu kasvoi turvakaukalosta yli (8kk ikäisenä/12 kg painoisena) ja ostettiin turvaistuin, käännettiin se samantien kokeiluksi naama menosuuntaan päin, johan loppui itkut ja oksentelut. Et silleen...

Uusimmat

Suosituimmat