Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Pioni Moomin Supertech kengistä kokemuksia? Ja toinenkin kysymys...

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Tänään nappasin sellaiset kaupasta mukaan kotiin sovitettavaksi 1,5v pojalle, kun vaikuttivat niin hyviltä jotensakin. Nyt alkoi sitten epäilyttää, kun eivät ole nahkaiset vaikka alunperin piti ostaa nahkakengät talveksi, mietityttää että hiostavatko, ja ovatko sittenkään sopivat tämänikäiselle (vaikka syynäsin ne kyllä fysioterapeutin ohjeiden mukaan ja läpäisivät syynin muuten paitsi matskun osalta). Auttakee, vielä ehtisin palauttaa tällä viikolla...Ja toisekseen: MISTÄ saa nahkaisia Pionin talvikenkiä??? Saako enää mistään? Keravalla asun, joten lähiseudulta mielellään vinkkejä (tai Jumbo/Itis myöskin lyhkäsen matkan päässä). Taikka Tepsuja? Kotimaista ostaisin mieluusti...

Kommentit (2)

Vierailija

Pioni Moomin Supertex näkyy popoissa lukevan. Päällinen osittain mustaa kumia ja osittain sinistä mokantapaista, napakka nauhakiinnitys.Poika oppi kävelemään helmi-maaliskuussa (1v1kk) ja näillä popoilla pysyi todella hyvin pystyssä hangessa ja metsäteillä! Kevyet, mutta tukevat kengät ja ennenkaikkea lämpimät (pakkasillakin alla pelkät sukkikset). Taisimme käyttää kenkiä vielä huhtikuun loppuun, joten eivät muistaakseni hiostaneet ;)

Olisin ostanut uudet täksi talveksi, jos olisi silmiin osunut.

Vierailija

Noista ostamistasi kengistä en osaa mitään sanoa, kun en ole sellaisia nähnyt. Ei kai se pintamateriaali kuitenkaan täysin hengittämätön voi olla?Nahkaiset Pionin Muumi-kengät ostin kuitenkin parisen viikkoa sitten pojalleni Citymarketista (Jyväskylästä). Kaiketikin niitä luulisi olevan myös Etelä-Suomen Cittareissa? Täällä Keski-Suomessa niitä oli viime syksynäkin ja viime talven meidän poika niillä jo meni ja niin hyvät kengät olivat, että ostin täksi talveksi uudet samanlaiset. Nyt piti ostaa jo suurin myynnissä ollut koko (26), joten ensi talveksi tarvitsee sitten varmaan vaihtaa merkkiä..

Uusimmat

Suosituimmat