Voiko fileihin joutua tavaraa ilman, että koneen käyttäjä sitä sinne tallettaa?

Vierailija

Sivut

Kommentit (18)

Vierailija

Jos kuva löytyy kansiosta Temporary internetfiles tai väliaikaiset internettiedostot, niin kuva on tallentunut itsellään. Jos kuva on jossain muussa kansiossa, niin se on tallennettu itse.

Vierailija

kyllä mun on sitten vaan uskottava miestäni, että ei ole sellaista kuvaa sinne laittanut...huh! en vaan todellakaan tiennyt, että niitä voi sinne noin vaan mennä! ap

Vierailija

tyhjästä kuvia ilmesty. Eli jos lapsipornoa on käynyt katsomassakin, niin onko se sen parempi ettei ole tallettanut kiinnijäämisen pelossa. En nyt puhu tästä tapauksesta (kun tyttö ei kuitenkaan ihan lapsi) vaan yleensä.

Vierailija

En nyt syyttäisi tuon perusteella miestä pedofiiliksi, mutta muista se tosiasia että kukaan pedofiili ei ole niin tyhmä että kun kysyy että miten kuva on sinne joutunut, niin vastaisi että no siks kun halusin katsoa lapsen kuvaa. Meillä painajainen toteutui, valitettavasti. Helpotus oli kuitenkin se että sain lopulta kuulla totuuden miehen omasta suusta, enkä ollut enää " vauhko" mamma.

Vierailija

e" . En halua alkaa sen enempää lasteni tilannetta selvittämään, ettei kukaan tunnista. Mutta tietenkään eivät normaalisti voi isänsä luona käydä.

Vierailija

Toisessa ketjussa ap kertoi, että oli nähnyt että tuo kuva oli ollut jossain keskustelupalstalla ja mies oli sen silloin avannut. Ap arveli että mies on sen ehkä tahtonut tallentaa koneelleen... tai jotain...

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat