Miten eroon sammaksesta..?

Vierailija

Meidän puolivuotiaalla mussukalla on kielessä sammasta ja viikon verran olen sitä yrittänyt saada häviämään karpalomehulla, mutta eipä ole tehonnut =/ Luin jostain, että kieli saattaa olla kipeäkin, mitä kyllä vähän epäilenkin kun syöminen on välillä niin takkusta. Muutenkin tuo sammas on tosi kurja ja kiusallinen vaiva kun se saattaa levitä jopa rintoihinkin!!! Minä siis vielä pääosin imetän vauvaa.Kertokaan kuinka olette sammaksesta päässeet eroon ja kauanko kyseistä "hoitomuotoa" olette noudattaneet?Kiitos jo etukäteen!

Kommentit (4)

Vierailija

Mussukan kieli on ihan mustanruskea ?:| , mitä se vois olla..? Ajattelisin että se on kyllä sitä sammasta, mutta joku ruoka on sen värjännyt tommoseksi. Minkälaisia kokemuksia teillä muilla on sammaksesta? Ensi viikolla on kyllä onneksi neuvola, että eiköhän siellä viimeistään selviä.

Vierailija

Meillä auttoi vichykuuri, eli vanupuikko kasteltiin vichyvedessä ja sillä ihan reilusti rapsuteltiin sammas pois. Taidettiin kolmena iltana näin tehdä ja sammas lähti kokonaan pois. Sammasalueet pitäisi rapata huolellisesti, eikä sitä saa jäädä suuhun yhtään. Vauvahan huutaa kurkku suorana kun toinen pitää suuta auki ja toinen rapsuttelee sammasta pois, mutta joka "hoitokerran" jälkeen vauva vaikutti paljon rauhallisemmalta. Eli luultavasti sammas on myös kipeä.

Vierailija

Ja totta turiset, sammas on TOSI kipeä! Tai siis kieli tulee kipeäksi...Meille suositeltiin myös puolukkaa tai sitruunaa. Vanupuikkoon sitä, ja koko suuhun.Ja kun kerran imetät, niin muistathan tehdä saman tempun nänneillesi? Ettei meinaan kierre jatku.heather

Vierailija

Vanhemmalla lapsella oli puolivuotiaana sammasta suussa ja saatiin se lähtemään puolukalla. Joka aterian jälkeen pieni nokare puolukkasurvosta suuhun. En tosin enää muista kauan hoitoa jatkettiin kun aikaa on kulunut kuusi vuotta.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat