Onko lapsenne saanut allergisia reaktioita uudesta rokotusohjelmasta???

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Mietityttänyt vaan noi rokotteet jo jonkin aikaa...3 kk rokotteesta poitsu ei saanut mitään muuta kuin kiukkuisen illan, 5 kk rokotteesta tuli aikuisen kämmenen kokoinen kovettuma (kesti 2 vkoa ennen kuin pieneni)pistoskohtaan+ihottumaa, joka kesti monta kk. Nyt sit vähän aikaa sitten sai 1 v samaisen rokotteen, josta koko jalka turposi jo samana päivänä ja tuli vähän lämpöä, sitten jalka meni parissa päivässä kirkuvan punaiseksi. Se meni ohi viikossa. Hoitopaikassakin huomauttivat asiasta. Nyt alkoi taas ihottuma, pistoskohdasta. Se on semmosta " atollimaista" , rengasmaista ihottumaa. Neuvolasta laitettiin silloin 5 kk rokotteen jälkeen ilm. rokotteen haittavaikutuksista Kansanterveyslaitokselle, vastaus saatiin just 1 v neuvolaan. Vastaus oli, että suosittelevat rokotusohjelman jatkamista, koska reaktiot lieviä (joka viides saa). Ei aihetta tutkimuksiin, kun ei kovaa kuumetta eikä hengitysvaikeuksia...Ohhoh, aika paljon saa tapahtua, ennen kuin asioita tutkitaan!?

Mites teillä?

Kommentit (1)

Vierailija

jollekkin rokoteen aineosalle, tn säilöntäaineelle. Kuopus on vasta saanut sen 3 kk:n piikin joten hänestä ei vielä osata sanoa.

Miehellä ja tytöillä se ilmenee pitkäaikaisena ihottumana, ja pahenee rokotuskertojen myötä ( eli herkistytään joka kerta lisää). Miehellä tuossa pari vuotta sitten laitettiin tetanus, niin tuli kutiseva ihottuma koko kroppaan ja vesiripuli, mies kärsi sitä pari päivää ja meni sitten polille, sai kortisonipiikin ja oli alta neljän tunnin ihottumaton ja muutenkin terve.Että tällaista

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat