Opetatko tyttäresi kiltiksi tytöksi?

Vierailija

Tytön äiti- kasvatatko tyttäresi tietoisesti/ tarkoituksella kiltiksi tytöksi

eli

aina mukautuvaksi ja sosiaaliseksi?

Kommentit (12)

Vierailija

kun oli musta aivan liian kilttiluonteinen muutenkin. Keskimmäisen kanssa yritän saada häntä edes vähän kiltimmäksi, on luonteeltaan sellainen rasavilli "poikatyttö", omapäinen jukuripää, joka ei millään tahtoisi totella, kun sille päälle sattuu. Kuopuksesta ei vielä ota selkoa :-)

Vierailija

joka EI itke eikä valita pikkuasioista. En siis halua lapsestani mitään prinsessaa, mutten kilttiä tyttöäkään, vaan reippaan ja fiksun, upean naisen.

Vierailija

opetan minäkin tyttärilleni hyvät käytöstavat ja jämäkkyyden, mutta en halua, että tyttäreni menevät naimisiin hyväksikäyttäjien kanssa

Vierailija

Jos kieltäisin niin valehtelisin. Monet käyttäytymismallit siirtyvät sukupolvelta toiselle sosiaalistumisen kautta. Minut on kasvatettu kiltiksi tytöksi. Tuskin osaan kasvattaa tytärtäni täysin erilaiseksi, koska minulla ei ole mallia muusta.Toivon, että osaan kasvattaa lapseni itseensä luottavaksi. Aina ei tarvitse tehdä kompromisseja ja joustaa toisten edessä. Itse kärsin siitä, että teen yhtä ja haluaisin tehdä toista. En teen niin kuin ajattelen.

Vierailija

toiseen suuntaan eli oman arvonsa tunteviksi naisiksi.Minut on kasvatettu kiltiksi tytöksi, ja se on ehkä kaikista minua kohdanneista pahoista se pahin. Se on varjo joka painaa aina, en usko että siitä voi koskaan täysin vapautua. Aina alitajuisesti ajattelee kaikkia muita ensin ja mukautuu toisten toiveisiin. On kuin joku hemmetin sivuosan esittäjä toisten (yleensä miehen) elämässä.Yritän kasvattaa omat tyttäreni sanomaan oman mielipiteensä, pitämään päänsä kun tietävät olevansa oikeassa (oli vastassa kuka tahansa kaverista äitiin) ja tukemaan toisiaan.

Vierailija

Eikä se todellakaan tarkoita sitä etteikö kiltti osaisi pitää puoliaan tai joutuisi hyväksikäytetyksi tai kynnysmatoksi!

Kiltteys on yksi ihmisen ominaisuus, siinä missä muutkin ja kyllä se nyt vaan on niin että kiltti ihminen on paljon parempi ihminen kuin sellainen joka jyrää kyynärpäätaktiikalla kaikki muut sivuilleen katsomatta.

Minä haluan kasvattaa lapsestani (sekä pojasta että tytöistäni) kilttejä, toiset ihmiset huomioon ottavia, ystävällisiä ja auttavaisia, huomaavaisia ja kohteliaita ihmisiä, joilla on hyvä itsetunto ja jotka kyllä osaavat pitää puolensa jyrääjiä vastaan - kiltisti ja kohteliaasti mutta määrätietoisesti ja jämäkästi. Kiltti ihminen on sivistynyt ihminen.

Vierailija

Todella temperamenttinen tapaus ja häntä ei kyllä lannisteta. Käytöstavat kuitenkin haluan opettaa ja välillä näin tehdään kovan kautta. Jäähypenkkiä tarvitaan päivittäin! Itsetuntoa en missään nimessä halua latistaa!

Vierailija

ovat kaksi täysin eri asiaa.Tämä asia on ilmeisesti unohtunut joiltakin vastaajilta. Kiltteys on tietysti hyvä ja tärkeä piirre ihmisessä!

Kiltti tyttö- termillä tarkoitetaan kuitenkin naistyyppiä, joka on johdonmukaisesti kasvatettu alistumaan, tyydyttämään toisten tarpeita ja noudattamaan aina auktoriteetin (vanhemmat, puoliso, sukulaiset jne.) käskyjä, olivat ne miten mielivaltaisia tahansa.Kiltti tyttö ei koskaan pidä puoliaan, ei sano vastaan, ei eroa edes henkensä hädässä, elää toisia varten ja on aina viimeisenä jonossa saamassa vain rippeet jos niitäkään. Kiltti tyttö on määrätietoisen henkisen väkivallan uhri ja todella helppo saalis hyväksikäyttäjille.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat