Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

vauva kuumeessa : (

Vierailija

6 viikon ikäinen vauvamme on kuumeessa. Odottelen juuri terveyskeskuksen aukeamista.

Kommentit (13)

Vierailija

jos et saa aikaa heti niin päivystykseen. meillä 2kk vanha kuumeessa olikin pissitulehduksessa joka meni munuaisiin- 2vk suonensisäisillä ja sairaalahoidossa. ja ihan vaan sen takia että pissikokeita ei tajuttu ottaa- lääkäri sanoi että joku virus.

Vierailija

mutta kun soitin terveyspuhelimeen , niin käskivät odottaa oman terveyskeskuksen aikoja. Eivät edes kysyneet miten vauva voi... Nukkuu vain... Heräsin aamulla siihen , etteiole syönyt koko yönä ja oli tuli kuuma. Kuume 38.5 korvasta 38.9 pepusta

Vierailija

se meidänkin juttu meni niin että soitettiin sitten yksi yö yliopistosairaalaan kun poika oli niin huonona. sanoivat ettei saa tulla ilman lähetettä mutta mentiin väkipakolla sisään. ja tuloksena sitten se että tunnin päästä lääkäri miettii että mennäänkö teholle vai tavalliselle osastolle...no hyvin kävi. mutta vaatia pitää- ei haittaa vaikka saisi hysteerisen maineen!

Vierailija

Mene vauvasi kanssa päivystykseen heti. Meillä töissä painotetaan aina, että alle 3kk:den ikäisellä EI kuulu olla kuumetta. Ja jos on, niin vauhdilla päivystykseen... Olen siellä töissä..

Vierailija

Taidetaan lähteä kyllä jo nyt tyrkylle. Vauva heräs oksentelemaan. Pitäkäähän peukkuja, ettei meidän pikkasella ole mtään hätää.

Vierailija

koita vaan juottaa. tulehan kertomaan mitä sanoivat ellette sairaalaan jää. vähän vaan kuulostas siltä että saatatte joutua osastolle jos lapsi ei kerta syö ja nukkuis vaan.*jaksuja*

Uusimmat

Suosituimmat