Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

nivussilsa

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Onko miehen nivussilsa(sienitauti) riski odottavalle äidille? Voiko infektoida sikiön tai epäsuorasti lisätä tulehdusriskiä? kuinka helposti tarttuu? voiko aiheuttaa suoraan/epäsuorasti lapsettomuutta? Kertokaa, jos jollakulla tietoa aiheesta.

Kommentit (5)

Vierailija

...ihan itse itseni pelottelin... kun on puhuttu sekainfektioiden mahdollisesti voivan infektoida sikiön ja aiheuttaa keskenmenon... ajattelin, josko nivussilsakin voisi olla sekainfektioissa osallisena, kuten esim.norm. hiivasieni naisilla... no, hyvä että löytyi joku, joka oli asiaan perehtynyt. monesti sitä on raskaana ollessaan turhan herkkä... miettii, että mitäs kun söi fetajuustoakin joka oli ollut pitkään avattuna...jne. (mutta ei kai alkuraskaudessa listeriakaan niin helpolla tule kuin myöhemmin?)kuka sanoi, että tieto lisää tuskaa?! enemmän kyllä tietämättömyys... :-)

Vierailija

kun ilmeisesti ei kenellekään täällä tunnu olevan tietoa asiasta? Tämä vauvalehden kysy-lääkäriltä-toiminto ei toiminut... ja haluaisin tietoa nopeasti... Onko kyselyfoorumeita, joissa asiantuntija vastaa suht lyhyellä viiveellä?

Vierailija

Nivussilsa on miehillä yleinen, naisilla paljon harvinaisempi. Sen aiheuttaa iholla elävä sieni, sama mikä aiheuttaa jalkasilsan varpaiden väleihin. Paranee tavallisilla sienilääkkeillä paikallisesti annosteltuna. Ei aiheuta minkään valtakunnan lapsettomuutta naisessa!!! Urbaania legendaa jos joku sellaista väittää.

Uusimmat

Suosituimmat