Drewex Katarina - pinnasängyssä todettu VAARA !

Vierailija

http://www.lastentarvike.fi/default.asp?docId=13116Sängyn pitkällä sivulla on kaksi irroitettavaa pinnaa. Isomman lapsen painaessa pinnoja, ne voivat irrota ja aiheuttaa lapselle putoamisvaaran.Kuluttajia pyydetään poistamaan tuote heti käytöstä ja kääntymään myyjäliikkeen puoleen, joka hoitaa veloituksetta tuotteen korjauksen. Korjaustoimenpiteenä pinnat kiinnitetään ruuvilla kiinteiksi. Katarina - sänkyä on ollut myynnissä myös kiinteillä pinnoilla. Tässä mallissa kyseistä riskiä ei ole.Sänkyä on myyty vuosina 2002 - 2005.

Kommentit (5)

Vierailija

josta irtoaa kolme pinnaa. se sivu on seinään päin nyt kun pinnat vielä on paikoillaan ja kun ne irti otetaan niin käännetään sänky. en vaihtais pois

Vierailija

ja sama vika. Siinä on 2 pinnaa jotka lähtee pois ja lapsi osaa ne itse aina ottaa pois. Sänky on omani sängynpäädyssä juuri sen takia. Lapsi alkoi niitä ottamaan irti jo ennen 8kk ikää ja aina niissä kiinni. En oisi tuollaista sänkyä ostanu jos oisin tienny ja tietenkään tätä sänkyä ei koske tuo ilmoitus kun eri malli mutta sama vika.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat