Taksilla synnyttämään?

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Näin syynnytyksen käynnistymistä odotellessa (rv 37+0) sitä pähkäilee kaikenlaista...Kuten sellaista, että voikohan sitä tilata taksin synnytyssairaalaan, jos tuntee synnytyksen käynnistyneen, ts. supparit säännöllisiä ja kipeitä, mutta lapsivesi EI ole mennyt. Mietin vaan, että jos menee vedet autossa, niin mitenköhän suhtautuvat ja pitäisiköhän tilanteeseen varautua jotenkin. Siis varmaan täytyis ottaa jotain jätesäkkiä ja pyyhettä mukaan...Ongelmaa kerrakseen...!

Kommentit (2)

Vierailija

verran verensekaista vuotoa oli tullut matkalla sairaalaan. Täältä palstalta joskus olin lukeneeni, että takseilla on vakuutukset siltä varalta jos sinne lurahtaa lapsivedet, joku yrjöää jne. Onnea synnytykseen! Itse muistan taksimatkan erittäin hyvin, se oli yhtä tuskaa kipeine supistuksineen!

Vierailija

Pyyhe on ihan hyvä olla alla, ihan oman mielenrauhan takia niin ei tarvi miettiä että mitä jos. Mutta taksiin vaan ja kyllä ne ottaa, mekin mentiin esikoista synnyttämään taksilla, 50km matkaa sairaalaan. Eipä siinä muita vaihtoehtoja ollut kun omaa autoa ei ole eikä ketään tuttuakaan kuskaamassa.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat