Pelkäättekö lintuinfluenssaa?

Vierailija

Mitä mieltä olette, onko syytä pelätä, vai luodaanko nyt medioissa yleistä paniikkia?

Kommentit (13)

Vierailija

Muistelisin, että myös siskollani oli ollut tuo " hongkongilainen" ja on hänkin nykyään hengissä:). Tosin se ei ollut yhtä paha kuin esim. tuo Espanjan tauti.Minusta pitäisi muistaa suhteet: Aasiassa on todellakin kuollut vain todella vähän ihmisiä tuohon tautiin.

Vierailija

Ei kannata sitten lähteä ulos enää ollenkaan, kun tosiaan voi jäädä autonkin alle milloin vaan. Tai oikeastaan kotonakaan ei ole turvallista. Aivoverenvuoto voi tappaa sekunnissa. Eli menkäähän hysteerikot sairaalaan makaamaan loppu iäksenne, että teitä voidaan auttaa mahdollisimman nopeasti, jos jotain tapahtuu. Pääsispä teistä paniikin lietsojistakin eroon!!!!

Vierailija

käsitelleet sairaita lintuja! Euroopasta linnuista löytynyt tauti ei tartu ihmisestä ihmiseen. Pandemia tulee n. 25 vuoden välein. Asiantuntijatkaan eivät osaa sanoa, aiheuttaako lintuinfluenssa seuraavan pandemian ja tuleeko se huomenna vai 10 vuoden kuluttua. Olen selvinnyt hengissä ns. honkongilaisesta, vaikka olinkin silloin pieni lapsi...

Vierailija

Etenkin näin äitinä pelottaa, koska pienelle lapselle tuo tappavuus taitaa olla lähellä sitä 100%. Itseni puolesta en pelkää niinkään.

Vierailija

Ei kai tuo influenssa nyt NIIN tappava ole että puolet väestöstä kuolee? Ottakaa nyt huomioon, että nykyään on vähän eri olosuhteet kuin mitä oli esim. espanjan taudin aikana. Silloin ihmisillä varmasti muutenkin huonompi vastustuskyky ihan jo sodastakin johtuen, ruoka ei ehkä ollut monipuolista ja ravitsevaa jne. Lisäksi terveydenhoito on nykyään paljon parempaa ja ennenkaikkea osataan paremmin VARAUTUA tuleviin uhkiin.En pelkää tai ainakaan en anna pelolle valtaa! Mitä se hyödyttää?

Vierailija

Ja saisi nyt jo tulla ja olla ja mennä, niin ei tarvitsisi enää vuosia odotella ja jauhaa samaa asiaa. Ei syytä minusta paniikkiin, mutta kyllähän se vähän pelottaa.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat