APUA! Espoolaiset: mikä paras uimahalli 2,5v:lle? Kertokaa kokemuksia!

Vierailija

Hei kiltit! En ole todellakaan mikään uinti-ihminen, mutta pakko kai se on uimahalliin uskaltautua, että pienikin pääsee ihmettelemään vettä :-)

Mutta, mikä olisi kiva ja rauhallinen ja lämmin paikka aloitella uinnin ihmeelliseen maailmaan tutustumista?

Kommentit (15)

Vierailija

Kiva, pienehkö halli, jossa on hyvä kahluuallas ja syvä, lämmin terapia-allas missä pieni tykkää uiskennella. Olemme käyneet siellä nyt jo vuoden, siitä lähtien kun tyttö oli 1-v. Kannattaa mennä päiväsaikaan, iltaisin on aika tungos.

Vierailija

18.10.2005 40-vuotias Tapiolan uimahalli avasi ovensa yleisölle entistä ehompanaUusia tiloja uimahallin laajennusosassa ovat mm. terapia-allas, pikkulasten allas ja kuntosali. Lajennusosa on kooltaan 1200m2.Tapiolan uimahalli on ollut suljettuna lähes kahden vuoden ajan peruskorjaus- ja laajennustöiden vuoksi. Arkkitehti Aarni Ervin 40 vuotta sitten suunnittelema uimahalli on kunnostettu perusteellisesti alkuperäistä arkkitehtonisesti arvokasta rakennusta kunnioittaen.Sisääntuloaulassa on uusi kahvio, joka on alkuperäiseen tapaan avoin allashalliin. Entisiin vedenkäsittelytiloihin katsomon alle on sijoitettu höyrysaunat ja poreallasosasto. Itäpäädyn puku- ja pesutilat kolmessa kerroksessa on rakennettu kokonaan uudelleen, ja portaiden yhteyteen on rakennettu uusi hissi. Muilta osin vanhan allashallin tilat on säilytetty alkuperäisessä käyttötarkoituksessaan. Suurimmat muutokset ovat materiaaleissa, jotka ovat olleet kovalle kulutukselle alttiina.

Vierailija

halli ja altaa vesi ihanan lämintä, terapia-altaseen saa viedä uimataidottoman, niin itsellä ei tule niin kylmä lastenaltaasa värjötellessä

Vierailija

kun päivisin ei oikein päästä, kun olen töissä. Ja voin vain kuvitella, että illat ja viikonloput on joka paikassa kauhee tungos.

Mutta olisiko jotain ilta-ajankohtia, että olis vähän hiljaisempaa?

Vierailija

Jos on virkku lapsi, niin kannattaa mennä tasan tunti ennen sulkemista (lopettavat silloin lipunmyynnin), niin on varmasti hiljaisempaa.

Vierailija

On kivan pieni, ja siksi mukava. Itse tykkään käydä uimassa siellä yksin. Lasten altaan vesi on Granissa kylmää, mutta jos heti viikonlopun vauvauinnin jälkeen (näitä la ja su) menee, varmasti lämpimämpää.Keski-Espoon hallissa olemme käyneet itse, siellä lämmin terapia-allas, joka tosin tosi paljon varattu, kannattaa katsoa Espoon kaupungin sivuilta, sieltä liikuntapaikat ja tiedot miten allas on vapaana. Lauantaina vapaata käyttöaikaa on useampi tunti.Keski-Espoossa on myös kiva kahluuallas ihan vauvoille, lasten allas ja pore-allas, 8v poikamme tykkää myös virrasta joka sieltä löytyy. Meillä siis 10 kk, 3v. ja 8v.Tapiolaan mennään tutustumaan viikonloppuna sisarusuinnin merkeissä.

Vierailija

Myyrmäki on suht. lähellä. Kiitti vinkistä! Tiedätkö, onko siellä milloin erityisiä ruuhka-aikoja tai milloin olisi hiljaisempaa?- ap

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat