Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Antaisitteko anteeksi sukupuolitaudin joka aiheuttanut 2 keskenmenoa?

Vierailija

Näistä on jo monta vuotta aikaa, mutta mietin, että olenko oikeasti päässyt yli. Mies ei koskaan tunnustanut pettämistään, mutta kun tiedän oman tilanteeni, niin ketä muutakaan epäilen?Olemme naimisissa, kaksi lasta.

Sivut

Kommentit (22)

Vierailija

en km enkä pettämistä.

Jos toinen ei arvosta sen vertaa et ei petä tai ole rehellinen niin pihalle lähtis mies ja aika nopeesti vielä.

Vierailija

Esimerkiksi papilloomaviruksen aiheuttama kondylooma voi olla oireeton hiton pitkään ennen kuin ensimmäiset syylät ilmestyvät.Jos kyseessä olisi esim. klamydia jonka itämisaika on lyhyt ja joka ilmenee usein ennen kuin vuosien jälkeen, niin en antaisi anteeksi.Vierailija

Nuo keskenmenot olisi kyllä karmein tapa pettämisen muistosta, jos niistä sitten voi todeta, että juuri se sukupuolitauti on ne aiheuttanut.

Vierailija

Ystäväni sai vauvan, jolle tuli aivokalvontulehdus. Eli alta viikon...ruumiinavaus paljasti syyksi äidin sukupuolitaudin...ja isältä oli saanut, kun isä oli käynyt vieraassa vuoteessa äidin raskaanaolon aikana.Sukupuolitaudit eivät koskaan ole leikin asioita!Tuon tapahtuman jälkeen (itku kurkussa vauvaa muistelen) en voisi koskaan, misään tilanteessa antaa anteeksi sukupuolitaudin tartuttamista, jos se tuottaisi minulle ongelmia raskaaksi tulon suhteen, tai aiheuttaisi keskenmenoja tai mikä pahinta, tappaisi vauvan!

Vierailija

ja silloin ihmettelen, että enää edes olet siinä...Varsinkin jos ei edes tunnustanut ja ottanut mitään vastuuta teostaan! Haloo!

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat