onko ari vatanen elossa vai kuollut?

Vierailija

Kommentit (15)

Vierailija

isäni on opettanut pikku-aria aikoinaan ja on kuulema ollut huono koulussa, huonotapainen ja oikein kuriton. koko ajan keksimässä jotain jekkua.on tainnut ottaa lapselleen ihan eri linjan!!

Vierailija

" Ari Vatasen ja Rita Vatasen poika, Kim Vatanen, lähetettiin 1980-luvulla englantilaiseen sisäoppilaitokseen 12-vuotiaana. Siitä alkoi hänen helvettinsä. Kimin kouluvuosista kertoo eräkirjailija Juha Jormanaisen kirja Helvetinsaari - Kim Vatasen seitsemän vuotta sisäoppilaitoksessa (Gummerus).Opettajat kävivät koulussa fyysisesti käsiksi joihinkin oppilaisiin, mutta Kimiin kohdistuva väkivalta oli henkistä. Häntä pidettiin alempaan kastiin kuuluvana ulkomaalaistaustansa vuoksi.Kim kärsi pitkään Englannin-vuosien ahdistuksesta ja kävi myös terapiassa.- Nyt olen sinut itseni kanssa, olen oppinut luottamaan itseeni, 33-vuotias Kim kertoo.Kimin biologinen isä kuoli ennen Kimin syntymää, joten Ari Vatanen on ollut hänelle ainoa isä. Kim muistaa Ari-isänsä lapsuudestaan ankarana ja äkkipikaisena. Piiskaa ei säästelty, ja kotona näkyi tiukka uskonnollisuus: jopa tanssimista pidettiin syntinä."

Vierailija

on kyllä henkisesti kuollut Zombie! Hullu kiihkouskova, joka TIETÄÄ KAIKEN ELÄMÄSTÄ JA JUMALASTA! Puhuessaan telkassa LUMPSUTTELEE silmiään, jotta olisi oikei vakuuttava!!! nipa.

Vierailija

raskausviikkojahan aletaan laskea viimeisten kuukautisten alkamispäivästä ja hedelmöityminenhän tapahtuu suunnilleen puolessavälissä kiertoa eli ne kaksi ekaa viikkoa ei oikeastaan ollakaan raskaana...

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat