Kummilusikasta/-kehyksestä

Vierailija

Kuuluuko kummin tehtäviin nimen ja syntymäajan kaiverrus, vai kuka sen teettää? Vanhemmatko? Kun jos kaiverrus halutaan siihen jo kun annetaan lahja,silloinhan nimi on kerrottava kummille etukäteen vai?APUA!

Kommentit (7)

Vierailija

et olis ollu vähän hankala mennä myöhemmin kaiverruttaa kehystä eli soitimme liikkeeseen mistä kehys ostettiin ja kerroimme tiedot,he kaiversivat ja laittoivat pakettiin ja kummi ei näin nähnyt nimeä etukäteen.

Vierailija

pakettiin pieni lappu mukaan. Vanhemmat käy sitten itse kaiverruttamassa, se onnistuu myös muilla paikkakunnilla kuin lahja on ostettu jos sieltä löytyy saman ketjun liike.

Vierailija

Eli 5 lasta ja jokainen saanut valokuvakehyksen. Kummit ovat kaiverruttaneet synt.ajan, painon, pituuden, kastepäivän, kellonajan. Mutta itse veimme sitten liikkeeseen kehyksen kun nimi kaiverrettiin jälkikäteen. Emme halunneet kertoa nimeä etukäteen

Vierailija

NImeä en alkanut edes udella, olisin tietty kaiverruttanut senkin jos olisivat halunneet kertoa etukäteen! Vanhemmat hankkivat sen nimen lusikkaan, en kyllä ole käynyt kaapilla tarkistamassa että tekivätkö sen ;) Toisen kummin lahjassa oli vauvan työnimi, mikä oli kyllä minusta vähän hassua mutta ehkä sekin on tapa jossainpäin...

Vierailija

Meillä ei moista tekemällä tehtyä ongelmaa ollut, sillä nimellä ja ristiäisillä ei ollut toistensa kanssa sinänsä mitään tekemistä. Nimi kerrottiin kaikille jo kun vauva oli 1 päivän ikäinen ja nimi päätetty. Toki siis tulevat kummitkin tiesi nimen. Saatiin siis vauvalle valmiiksi kaiverrettu kehys.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat