Mitä mieltä meidän lounaasta olette?

Vierailija

maitoon keitettyä ruishiutalepuuroa, valion vadelmakeittoa, näkkäriä ja maksamakkaraa, maitoa tai vettä mitä lapset haluaa

Kommentit (12)

Vierailija

pojalla kananmuna, soija allergiat ja hedelmille, tomaatille ym oppinut syömään vain makaroonia ja riisiä. EI siis mitään lihaa, kanaa tms. Nyt kutenkin kuukausi sitten ilmaantiunut myös tuo venhäallergia, mutta mitäs sitten pojalle syöttää. Pelkkää riisiä joka päivä?

Vierailija

Musta toi puuro on niin helppo tehdä, siksi sitä, mä annoin ittelleni luvan olla lounaalla laiska. Ja lapset tykkää. Välipalalla banaania ja jogurttia, ja iltapalalla omppua, porkkanaa, korppuja kaakaota

Vierailija

syöttekö te muut aina niin ravitsemuksellisesti. Hyvä kun jotain saan laitettuu lapsille eteen. mahdollisimman yksinkertaista yleensä, niin lapset syö mielellään ja ovat tyytyväisiä koko päivän. Sitten jos väännän jotain hienoa liha ateriaa sallaattia tms, niin molemmat poistuu pöydästä koskamatta ruokaansa, ja kiukkuavat loppupäivän.Meillä muuten poika joka elää vain makaroonilla. kauankohan hän pärjää??? taustalla allergioita ja nirsoilua. myös vehnäallergia, eli makaroonitkaan ei sovi. jatkuva tulehdus iholla. käytetään antibioottirasaa jatkuvasti kasvoille.

Vierailija

Vierailija:

Lainaus:


Meillä muuten poika joka elää vain makaroonilla. kauankohan hän pärjää??? taustalla allergioita ja nirsoilua. myös vehnäallergia, eli makaroonitkaan ei sovi.
Syö vain makaronia, jolle allerginen?

Vierailija

olisipa kiva tietää mitä itse inhosit pienenä vaikka sitä oma äitisi kerta toisensa perään työnsi eteesi! Ei nirsous ole siitä peräisin ettei olisi tarjottu, toisille ei vain maistu kuin tietyt maut ja jotkut ei lainkaan. Ja jos lapsi kieltäytyy syömästä niin se on siinä.Mielestäni keskustelun aloittajan lounas on oikein hyvä ja ravitseva ruoka.

Vierailija

Nyt äkkiä mars ravintoterapeutille. Tuon voin sanoa jo olevan vaarallista lapsesi terveydelle ja kehitykselle.

T. huolestunut ravintoterapeutti.

P.S. Mistä lapsesi saa kaikki vitamiinit?

Vierailija

Se, ettei poika ole oppinut syömään lihaa tai kanaa, johtuu siitä, ettet ole niitä usein tehnyt.

T: Äiti, jonka lapsi syö kaikkea

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat