Kuka kuninkaallinen on teidän mielestänne kaunein, myös perustelut

Vierailija

Itse tässä mietin, että ketä nimeäisin. Tämä Tanskan Mary on minun mielestäni ihan kaunis, mutta vähän kolkko ja kasvot aika pitkät, ja jotenkin siitä puuttuu jotain. Ruotsin prinsessat ovat kyllä kauniita, mutta en tiedä. Norjan kruunuprinsessa on minusta aika tavallisen näköinen. Espanjan kruunuprinsessa on näistä ensiksi mainitsemistani paremman näköinen, mutta jokin hänestäkin puuttuu. Monacon Caroline on ollut aina jotenkin hyvännököinen. Samoin herttainen Luxemburgin kruuruprisessa. Tanskan Aleksanda on myös jotenkin herttaisempi kuin Mary. Entäpä Silvia, no ikä jo painaa, mutta muuten ihan ok.

Kommentit (13)

Vierailija

Mary, ehdottomasti. Kauniit kasvot ja tummat perusvärit. Kenenköhän kasvonpiirteet heidän vauvansa on saanut, kun ei ainakaan kummankaan vanhemman näköinen ja isäkin suht söpö?!

Vierailija

Samoin kauniita on Espanjan Letitzia (miten kirjoitetaan?) ja Silvia + Madeline. Silvia on vieläkin upea, vaikka ikääkin yli 60!Ei niin kauniita ovat: Tanskan Mary (pitääkö joku oikeasti kauniina?) ja Mette-Marit (harmaavarpunen, tyylitön, tavis, ei yhtään glamouria).Viktoria ei ole myöskään varsinaisesti kaunis, mutta vaikuttaa todella mukavalta, iloiselta ja aktiiviselta ihmiseltä. Asenne ja ilme kaunistavat hänet!

Vierailija

...mielestäni kauneimmat ovat Tanskan Doggi ja Saksan paimenkoira, ehkäpä myös Kiinan Palatsikoira!! Mut noi luetellut ämmät on vaan turhimuksia, loisia!!! Puuder.

Vierailija

Silvia on ollut ja on vieläkin todella kaunis. Totta, että Victoriaa kaunistaa kaunis käytös ja hyvät tavat. Mary on jotenkin kolkko, eikä minusta vaikuta kovin Hyväkäytöksiseltä. On vähän niin kuin täynnä itseään.

Vierailija

Kaikki ovat aika kivan näköisiä. Johtunee siitä, että heillä on kauniita vaatteita ja ammattilaiset laittamassa ulkonäköä kuntoon. Julkisuuden paineet pitää vatsa litteänä. Välillä liiankin...

Vierailija

jo ei olisi kuninkaallinen. Eipä olisi vaatetus ja tälläyskään tuon näköinen. Eikö se Marykin laihduttanut ainakin 10 kg ennen häitä, joten eipä sekään kovin hoikka.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat