Narnia

Vierailija

Luitteko lapsena Narnia-kirjoja? Minusta ne olivat ihania! Vietin pitkiä aikoja vanhempieni isossa vaatekaapissa ja kuvittelin Narniaa... :)Aiotteko mennä katsomaan Narnia-leffan?Ja tästä aiheesta tulikin mieleen: Lapsethan osaavat paeta elämän ankeutta ja tylsyyttä mielikuvitusmaailmaansa. Onko tästä siis pääteltävissä, että lapsen oma mielikuvitus ei kehity, jos hänellä on liikaa virikkeitä? Mielipiteitä..?

Kommentit (2)

Vierailija

Kaksi vanhempaa lasta ovat lisäksi lukeneet kirjat itsekin, osan niistä useampaan kertaan. Menemme varmasti katsomaan myös elokuvaa, kun se tulee.Vierailija:

Lainaus:


Ja tästä aiheesta tulikin mieleen: Lapsethan osaavat paeta elämän ankeutta ja tylsyyttä mielikuvitusmaailmaansa. Onko tästä siis pääteltävissä, että lapsen oma mielikuvitus ei kehity, jos hänellä on liikaa virikkeitä? Mielipiteitä..?
En tiedä, onko se noin suoraviivaista, mutta meillä kaksi vanhinta katselivat tosi vähän tv:tä alle kouluikäisinä (harvemmin kuin kerran viikossa) ja pelasivat vielä harvemmin tietokonepelejä ja vastaavia. Näillä kahdella on aivan poikkeuksellisen hyvä mielikuvitus.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat