Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

rv 7 piti olla, mutta ultran mukaan rv6, onko kokemuksia?

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Lääkäri sanoi ensin että on tuulimuna, mutta sitten näkyi sikiö ja lopulta pieni sykekin. Raskaus piti olla rv 7, mutta nyt se onkin rv 6. Olin hämilläni. Sain uuden ajan viikon päähän. Lääkäri sanoi että kehitys voi olla jäljessä. Kuukautisten mukaan lasketut viikot vastasivat hyvin mahdollista hedelmöitysaikaa. Tämä taas ei...Kommentit (4)

Vierailija

Kävin ekassa alkuraskauden ultrassa oman laskelmani mukaan juuri viikolla 7, mutta alkio oli niin pieni että lääkäri arvioi sen olevan vasta noin 5+ viikon ikäinen. Sain kuitenkin tietää että kyseessä ei ollut kohdun ulkopuolinen raskaus eikä tuulimuna.Menin samalle lääkärille uudestaan kahden viikon päästä jolloin oman alkuperäisen laskuni mukaan piti olla viikko 8+4 ja yllätys, yllätys, alkio oli koneenkin laskelmien mukaan juuri sen ikäinen :) Lääkärikään ei osannut sanoa mistä moinen pyrähdys, mutta nyt odotellaan jännittyneenä ekaa " virallista" ultraa Naistenklinikalla 31.10. Saa nähdä minkä kokoinen pikkuinen siellä tällä kertaa näkyy!Hyvää vointia Sinulle!Johanna :) (vko 11+5)

Vierailija

Ekassa piti olla jopa 8+1, mutta olikin vain 6+6. Ja tämä ero säilyi loppuun asti. Laskettua aikaakin siirrettiin 9 pvä ja nyt on vilkas 4 v.Nyt kolmannesta piti olla 7+4/5 (riippuen laskutavasta), mutta ultrassa saatiin vain 6+6 enimmilläänkin. Vaan sitten neuvolan ekassa ultrassa 12+ oltiinkin ihan ajallaan ja samoin rakenneultrassa. Nyt on viikkoja 30+ ja hengissä potkitaan.Kakkonen onkin sitten ainoa, joka meni koko raskauden " oikealla" viikolla.

Uusimmat

Suosituimmat