Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

" 3-D" -kädenjälki kipsistä?

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Eli vähän huonosti muotoiltu otsikko, mutta ..

Ostin siis parivuotta sitten kirpparilta tälläisen pakkauksen, jolla pystyy tekemään lapsen jalan-tai kädenjäljen kipsiin.http://www.science-city.com/prhaplmokit.htmlTeimme eilen sitten 3-v tytön kanssa kädenjäljen tuolla pakkauksella ja siitä tuli todella kaunis! Nyt tuli mieleen, että tuollainen olisi kiva tehdä myös mummoille ja kummeille joululahjaksi!Eli onkohan joku nähnyt jossain vastaavaa pakettia myytävän suomessa tai tietäisikö muita niksejä kuinka saisi aikaan samantyyppisen 3-D kädenjäljen?

Kommentit (4)

Vierailija

mutta vastaavan voi tehdä " kotitekoisesti" eli me teimme sen näin:

Ensin tekee taikataikinan johon painaa lapsen käden/jalan jäljet ja sitten taikataikina uuniin kovettumaan. Kun muotti on jäähtynyt niin tein ihan kipsijauheesta massan jonka laitoin muotteihin ja kun on kuivunut niin sitten vaan irroittaa hellävaroen. Samalla taikataikina muotilla voi tehdä vaikka kuinka monet kappaleet. Sitten vaan liimaa vaikka johonkin kivaan kevykseen.

Vinkkinä vielä että jos haluat tehdä esim. vaaleanpunaiset tai vaaleansiniset käden/jalan jäljet niin osta askartelukaupasta väriä (osaavat neuvoa mikä väri sopii ko. tarkoitukseen) ja sekoita sitä kipsimassaan =)

Vierailija

saa kipsiä, olisko ollut jonkun 5 euroa iso pussi. Sit ollaan ostettu sellanen kehys missä korkeat reunat ja mahdollisesti teipattu takaa paremmin kiinni . Hyvin toiminut ja lähes vastaavia mitä ristiäislahjaksi saatu Hannahin taulu.Sanna

Uusimmat

Suosituimmat