Mitä kännykkäliittymää suosittelet ja miksi? Mitä et?

Vierailija

Kommentit (11)

Vierailija

Kuuluvuuden kanssa jatkuvasti ongelmia, kenttää ei välillä ole edes sellaisessa paikassa missä yleensä ei ole. Lisäksi tosi usein kun minulle soitetaan puhelin ei soi tai tööttää varattua soittajalle.. Eli liittymän vaihto on edessä.

Vierailija

tyytyväinen. Palvelut hyvät, kaikki liittymään liittyvät asiat voi hoitaa netissä ja yhteydenottopyyntöönkin vastattiin luvatussa kolmessa päivässä toisin kuin Elisalla...

Vierailija

Tekstariliittymä: 7,95e ja sillä saa 1000 tekstaria ja tällä hetkellä myös 1000 multimediaviestiä ilmaiseksi. Puheluista tulee sitten vähän maksua. Suosittelen, enkä pois vaihda!

Vierailija

laskussa oli käyttäjänä henkilö jota en edes tuntenut,laskun summa oli aina enemmän kuin olis pitänyt,ilmaista kuukautta en saanut vaikka sellainen luvattiin, ja asiakas palveluun ei pääse läpi.miehelle tuli liittymästä lasku vaikkei hänellä edes ollut kyseistä liittymää.

Vierailija

En usko tuota väitettäsi koska Saunalahdella on tällä hetkellä Elisan verkko käytössä. Rakentavat myös omaa 3g verkkoat. liittymämyyjä

Vierailija

Jos taas ei pysty niin joko normaali 6,9snt maksava liittymä tai puhepakettiliittymä jos lasku tuolla edullisella menee yli 20eT. liittymämyyjä.

Vierailija

mutta välillä töistäni en pysty soittamaan ollenkaan, puhelu ei siis edes yhdisty minnekään. Ja useamman kerran siskoni on soittaessaan ihmetellyt miksi en vastaa puhelimeen (kun ei siis ole soinut) tai todennut että kenen kanssa juorusit niin pitkään kun hän monta kertaa yrittänyt soittaa. Ei ollut aiemmin elisan liittymän kanssa näitä ongelmia.

Vierailija

Itsellä Telefinland ja siitä tykkään siksi, koska se toimii Soneran verkossa. Asiakaspalvelua ei ole vielä tarvinnut käyttää, joten siitä en osaa sanoa onko hyvä vai ei. Netissä näkee saldotilanteen, mutta puh.erittelyä kaipaisin sinne.Suosittelen!

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat