Teutonian Timmyistä vaunuiksi?

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Meille tulee vähän yllättäen kolmas lapsonen keväällä (huhtikuun loppupuoli, lienee jo aika lämmintä). Olen myynyt kaikki vanhat tukevat kuomurattaat pois ja vaunuja meillä ei ole oikeastaan koskaan ollutkaan. Nyt on vielä kuopuksella käytössä Teutonian Timmy- kuomurattaat. Onko kellään kokemusta näistä kantokassin (miel. kova) kanssa pienellä vauvalla? En enää millään viitsisi investoida uusiin kieseihin, kun nämä ovat olleet mitä mainioimmat. Aikanaan, kun ostin nämä, muistan myyjän puhuneen, että ihmiset ovat lisänneet näihin kantokassin ja kuljettaneet siten myös pientä vauvaa, mutta löytyykö joltain oikeasti kokemusta?

Kommentit (6)

Vierailija

Meilläkin kantokoppa vaihtui siihen hyvin pian. Ei tarvinnut kovin usein edes toppapukua pistää kun pussi lämmitti niin hyvin.

Vierailija

kyllä timmyjä voi ihan " virallisesti" käyttää vauvalla kantokopan kanssa.

Ainoa miinus on, että ovat naama menosuuntaan, mutta tämänkin voi fiksata niin, että laittaa kuomun jalkopäähän. Eli kuomu irti, ja käännetään ympäri, ja samaan kohtaan kiinni toisinpäin. Tällaista viritelmää esitteli meille myyjä at-lastenturvassa.

Vierailija

pehmeällä kantokopalla. Vaihdoin yhdistelmät niihin pian vauvan synnyttyä. En keksi syytä, miksei Timmyillä pärjäisi. Oikeastaan päinvastoin: yksillä rattailla pärjää ratasiän loppuun saakka. Paljon hyviä ominaisuuksia vaunuihin nähden mm. keveys, pienet mitat ja silti pitkä makuutila.Työntösuunnan vaihto on ainoa, jota saattaa kaivata jos on tottunut pitämään vauvaa tosiinpäin. -04 ja vanhemmissa malleissa kuomua ei saa käännettyä, mutta hyvä kun ovat tehneet nyt parannellun version. Kuomun ja jalkapeiton väliseen neppariin saa viritettyä tuulensuojan jos kuomun aukko tuntuu liian avonaiselta vauvalle esim. lumisateessa.

Vierailija

Me ostettiin Timmyt " matkarattaiksi" yhdistelmien lisäksi, mutta yhdistelmät ovatkin jäneet tosi vähäiselle käytölle. Meillä ei Timmyissä ollut kantokassia, vaan kunnon lämpöpussi, joka pienensi tilaa sopivasti ja lämmitti hyvin.Meidän Timmyt on ostettu 2004 ja niistä ainakin saa kuomun irti. Minua ei tosin haitannut kasvot menosuuntaan-asento, vaikka alussa kurkistelin vaavia jatkuvasti. Ja onhan kuomussa se kurkistusluukku, joka toimii hyvin selkänojan ollessa nimenomaan makuuasennossa.

Vierailija

myin ne keväällä,mutta nyt jäin miettimään että miten niistä muka saa kuomun irti?Kun sehän on kiinteänä,vai muistanko väärin??Noin muuten uskoisin kyllä että hyvin voi käyttää just vaunuina kantokopan kanssa (tai jos teillä kevät-kesävauva niin ilmankin).Mutta mun vahva mielikuva kyllä on että kuomu on ihan paikallaan siinä missä on.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat