Asunto myynnissä - siivousvinkit tarpeen

Vierailija

Sunnuntaina ensimmäinen näyttö. Olen puunannut ja puunannut. Puhdas asunto näyttää aina mukavammalta kuin sekainen ja likainen. Nyt olisi kuitenkin pari kysymystä. Millä yleispuhdistusaineella saisin raikkaan tuoksun joka viipyisi pitempään kuin vartin? Entä onko Swifferin " kertakäyttöiset" pölyhuiskut käteviä nopeassa pölynhäätämisessä. Ja tuleeko jollekin mieleen millä saa helposti puhdasta ja raikasta esim. vessan puolella? Kannattaisikohan hankkia joku kivan tuoksuinen wc-raikastin?

Kommentit (5)

Vierailija

Siivous on hyvä asia ja mielellään ylimääräiset tavarat kaappeihin ja varastoon, ei täyteen ängetty asunto houkuta ketään!Siivous on hyvä asia, mutta siivouksella saat raikkautta, jos ei asunnossa ole mitään perusongelmaa. tyhjennä roskikset ajoissa ja tuuleta kunnolla.

Vierailija

Parhaan lopputuloksen saat mielestäni, jos peset paikat edellisenä iltana, näin pesuaineen hajut ehtivät haihtua ennen esittelyä. Valaistukseen kannattaa kiinnittää huomiota, samoin siihen, ettei joka nurkka ole täynnä rojua. Muuten tulee helposti sellainen olo, että asunnossa on auttamatta liian vähän säilytystiloja.

Vierailija

Pese sillä pintoja tai lattiat. Älä vaan laita mitään keinotekoisia hajusteita, tulee halpa fiilis !Laita aamulla vaikka pakastepullia uuniin, tulee " kodikas" tuoksu. Jos ei ole pullaa pakkasessa, laita kanelia ja kardemummaa leivinpaperin päälle pellille ja uuniin. Älä polta niitä tai vaikutus on päinvastainen !Jos on takka, kannattaa lämmittää sitä ennen esittelyä, myös siitä tulee hyvä tuoksu.Vie vanhat roskat pois hyvissä ajoin ulos ja tuuleta ( tai mieluiten pese ) roskiskaappi. Roskiskaapin avaus voi olla muuten järkytys !Pese likaiset vaatteet, petivaatteet, pyyhkeet eli kaikki mikä voi tehdä tunkkaista hajua asuntoon.

Vierailija

Mulle tulisi mieleen, että yrität peittää sillä vaikkapa homeen hajua. Asunto alkaisi epäilyttämään. Tosiaan, tyhjää roskikset ja tuuleta.

Vierailija

Pelkkä roskiksen tyhjäys ei aina riitä, jos sankoa ei ole pesty. Itse pesen roskasangon säännöllisesti esim. klorinilla tai Domestoksella ja hyljätyllä tiskiharjalla, joka on kaapissani vain tätä tarkoitusta varten. Domestos on kova juttu lattiakaiviohin ja wc-altaisiinkin.Kaikki orgaaninen jäte, oli se sitten jääkaapissa, roskiksessa tai lattiakaivoissa, saa asunnon vähitellen tuoksahtamaan hieman tunkkaiselta. Ne kannattaa siis siivota ihan omaksikin iloksi.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat