Korvia puuduttavat tipat, Ciloprin

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Tietääkö joku, minne ja miksi apteekeista katosivat korvia puuduttavat Ciloprin-tipat. Ne olivat tosi käteviä, jos tuli lapselle korvatulehdus yöllä. Niiden avulla selvisi aamuun asti ja lääkäriin pääsyyn.Apteekissa osasivat kertoa vain sen, että keväällä vielä oli, enää ei saa. Ei kuulemma todettu mitenkään haitallisiksi. Onkohan syynä joku sellainen juttu, että Suomi on liian pieni markkina-alue eikä kannata käännättää ohjeita tms.Entä oletteko etsineet apteekeista ulkomailta? Ruotsista kenties? Jostakin muualta? Mistä näitä saisi?

Kommentit (6)

Vierailija

Yliopiston apteekki itse valmistaa tätä.. Ei ole samoin myytävänä kuin Ciloprin mutta reseptillä saa. Kysykääpäs lääkäriltä! Siis jos on Yliopiston apteekki käytettävissä niin sieltä tosiaan reseptin kanssa voi ostaa.

Vierailija

meidän lääkäri sanoi että niiden valmistus on lopetettu. Ilmeisesti ei ollut tarpeeksi käyttäjiä. Harmi sinänsä, mekin kyllä niitä kaivattaisiin!

Vierailija

jossa kylläkin päiväys meni huhtikuussa. Tuskinpa se kuitenkaan oikeasti on miksikään mennyt. Meillä ei korvasärkyä ole vielä koskaan podettu (kop kop), joten uskallan kyllä nuo tipat lahjoittaa jollekulle enemmän tarvitsevalle. Jos joku siis tipat haluaa, laittakaa vaan meiliosoite tänne niin sovitaan asiasta tarkemmin.

Vierailija


Varmaan se korvalääkäri sitten oli oikeassa, että valmistus on lopetettu. :(Kipulääkettä täytyy kyllä antaa rutkasti ohjeita enemmän, jotta puree korvakipuun. Joskus on saatu Lastenklinikan neuvonnasta ohje antaa parasetamolia ja ibuprofeiinia molempia yhtä aikaa. Tämä tosin sen takia, että on saatu kova kuume laskemaan. Mutta kuulema Pronaxen (reseptilääke) myös on lapsille tehokas kipulääke.Joo, ei se avaamaton Ciloprin-pullo nopeasti mene pilalle. Muutaman kuukauden vanhaa voi hyvin käyttää. Tällaisen ohjeen sai myös siskon perhe Lastenklinikan neuvonnasta. Apteekissa mulle kyllä farmaseutti sanoi, ettei käyttäisi mitään vanhaksi mennyttä lääkettä.. Meilläkin on vielä yksi keväällä vanhaksi mennyt puteli jäljellä ja meinaan sen käyttää, jos tulee tarvis.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat