Onko tää ok ruokavalio, saanko kiloja pois?

Vierailija

tarkotus ois 10kg alottaa. Ajattelin tämmöstä syömistä..aamulla rasvatonta jogurttia/viiliä 2dl+omena tms hedelmalounaaksi kasvissosekeitto, 2viipaletta ruisleipää kurkulla, rasvaton piimä/maitovälipalaksi kahvia, jotakin hedelmääpäivälliseksi jokin ruokaisa salaatti, tonnikala, pasta tmsiltapalaksi sitten 2voileipää ja jogurtti/viili/mehukeitto tmsja juomiksi vain vesi/ligt limu/sokeriton mehupuuttuuko jotain? onko jotain liikaa?

Tippuuko 10kg? Kuinka pian? Saanko jouluun mennessä pois? Sitten joulun jälkeen olisi vielä 4kg tarkotus pudottaa.

Kommentit (8)

Vierailija

Ota ohjelmaasi kaloreja kuluttavaa liikuntaa jokaiselle päivälle.Muista syödä joka päivä ainakin 1400-1600 kaloria (eli enemmän kuin tuosta ruokavaliosta saat) tai elimistösi menee säästöliekille etkä laihdu tai laihtuminen hidastuu ja lihot heti osan/kaiken takaisin.Älä pelkää turhaan rasvaa! Jos tiedät, mitä syöt, et saa myöskään piilorasvaa joten voit huoletta lisätä rasvan näkyvänä ruokavalioosi.Salli itsellesi herkkuhetkiä silloin tällöin, se pitää elimistönkin kalorikulutuksen vauhdissa :)Ehdit mainiosti laihtua jouluun mennessä 6-8kg, 10 vetää aika tiukoille eikä ole välttämättä hyväksi. Jos aineenvaihduntasi on kovin hidas, kokeile Colontonic -juomaa (saa luontaistuotekaupasta), joka kiihdyttää aineenvaihduntaa ja samalla saat juotua tarpeeksi vettä päivän mittaan.Onnea ja tsemppiä!

Vierailija

Kaikkiaan sain kalorimääräksi hieman reilu 1000/päivä eli aika niukasti. Loppujen lopuksi suhteet olivat aika oikeat, mutta proteiinien ja rasvan osuutta voisi hiukan lisätä hiilihydraattien kustannuksella. Laskin leivän Real-viipaleiksi, eli älä ainakaan ota vaaleampaa.Aamiainen: liikaa hiilareita, liian vähän proteiinia. Lisää vaikka juustosiivut leivälle.Lounaalla edelleen liian vähän proteiineja. Laita leivälle kalkkunaa/kinkkua tai ota puoli purkkia raejuustoa lisäksi.Välipalaan lisäisin jotain kasvista, jotain kuitupitoista... tai leivänpalan.Päivällinen on hyvä, siinä tulee proteiinia tarpeeksi (kunhan laitat tonnikalaa runsaalla kädellä)Iltapala aika hyvä, lisäisin tosin siihenkin proteiineja esim. kinkkua/kalkkunaa leivälle. Joskus voisit ottaa iltapalaksi hedelmä-/marjarahkaa (ilman kermaa, korvattuna rasvattomalla jugurtilla) tai proteiinijuoman (banaani, puoli purkkia rahkaa, 1-1,5dl rasvatonta maitoa, ripaus sokeria/Hermesetasta).Rasvaa saat näillä eväillä liian vähän (olettaen, että et käytä salaatinkastiketta ja tonnikala on vedessä). Hyviä rasvoja tarvitset, eli öljyä loraus/suihkaus salaatin päälle ja tonnikala saisi olla joko öljyssä tai tomaatissa (sisältää öljyä). Leivällekö et laita yhtään rasvaa? Tällä ruokavaliolla voisit vaikka aamupalalla laittaa pari juustosiivua (5-10%) ja sipaista margariinia leivän päälle.[quote]


aamulla rasvatonta jogurttia/viiliä 2dl+omena tms hedelmalounaaksi kasvissosekeitto, 2viipaletta ruisleipää kurkulla, rasvaton piimä/maitovälipalaksi kahvia, jotakin hedelmääpäivälliseksi jokin ruokaisa salaatti, tonnikala, pasta tmsiltapalaksi sitten 2voileipää ja jogurtti/viili/mehukeitto tmsja juomiksi vain vesi/ligt limu/sokeriton mehupuuttuuko jotain? onko jotain liikaa?

Vierailija

.. mut TAATUSTI lihot seuraavan jouluun mennessä min. 20kg!! Et kuiteskaa pysty pitään tota dieettiä lopun elämääs! Olet tuomittu olemaan norsu!! SORRY! jennie.

Vierailija

Otat ison riskin siitä, että elimistösi joutuu ns. säästöliekille eli yrittää säästää kaloreita mahdollisimman paljon peruskulutuksessa. Tällöin laihtumista ei tapahdu. Lisäksi noin tiukkaa ruokavaliota on tosi hankala noudattaa. Laihdut vähintään yhtä hyvin, kun lisäät ruokavalioon viitosen suosittelemat lisät ja lisäksi laihduttaminen on paljon hauskempaa.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat