Millainen vihkisormus sinulla on?

Vierailija

Minulla on kihlan vieressä kolmelta ohuelta sormukselta näyttävä leveä sormus jossa keskirivissä 10 timanttia.

Setin leveys n. 10mm, mutta ohutsormisena sopii hyvin..

Millaisia ihania teillä on? =)

Kommentit (11)

Vierailija

sormus, jossa " poikittain" kuusi timanttia. Jonkun suomalaisen suunnittelijan on, en vaan muista kenen. Hintakaan ei ollu hirvittävä, vaan 600e ja jotain..

Vierailija

Valkokultainen sormus, jossa ihan ohuet keltakultareunukset. Valkokullassa upotettuna vuorotellen pienehköjä rubiineja ja timantteja. Kihla on valkokultaa.

Vierailija

Sinisafiireja ja timantteja. Tavallaan kuin kaksi sormusta.Tarkoistus on lisätä noita sinisafiireita sormukseen sitä mukaa kun lapsia tulee lisää. Tuossa päälimmäisessä sormuksessa on yksi iso timantti, joka on " mieheni" ja sitten nuo toisessa sormuksessa olevat sinisafiirit on " lapsia" :) Kolme niitä jo siinä on, ja neljäs safiiri ilmestyy piakpuoliin:)

Vierailija

vastaa hieman Sandbergin Aamuruskon 53:a mutta timantteja vähemmän. Nyt ei tätä sormusmallistoa enää ole niillä olemassakaan näköjään. Sain mieheltä vielä häden jälkeisenä aamuna lahjaksi korvakorut jotka kuuluvat samaan sarjaan.

Vierailija

Keskellä iso pyöreä timantti (en muista istutuksen nimeä enää) ja sen kummallakin sivulla 2 (yht. 4) baquette(?)timanttia. Näitä sormuksia oli Gemexillä paljon vuosituhannen vaihteessa.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat