Mita mielta jos ostaisi kihlasormukseksi Kalevalan kaupunkisormuksen, naimisiin emme ehka mene koskaan, tai jos niin sitten en ottaisi vihk...

Vierailija

Sivut

Kommentit (25)

Vierailija

Miksi viestit ei tule perille, aina kun yritän vastata tulee teksti viesti poistettu. Josko nyt onnistuu.

Eli ap on kauan ihaillut sormusta, takana pitkä suhde, ja ajatellut aina että jos joskus pääsee näimisiin haluaisi sen sormuksen. Nyt vain näyttää siltä että 50 lähestyvä ukko ei koskaan periaatteesta halua vihille, kihlaus saattaisi onnistua. Mutta ei sekään ole varma. ( Miksi me vanhat nyt mitään kommervenkkejä enää tarvitaan.)

Mutta teinimäisenä voisi ap:ta pitää kun haluaisi suhteestaan edelleen merkiksi sormuksen. Kyllä mielestäni " vanhatkin" saavat vielä haaveilla. Vaikka ap tietysti pysyy ukkonsa rinnalla edelleen ihan ilman sormuksiakin.

Vierailija

Oletko ap koittanut sitä sormeesi? Musta nimittäin se oli tosi kaunis noin kuin kuvassa, niin että siitä näki läpi kuin pitsistä. Mutta sitten kun sen työnsi sormeen se " läpikuultavuus-efekti" oli mennyttä, eikä se ollutkaan enää ihan niin nätti...

Vierailija

Jos ei ole tarkoitus mennä naimisiin, niin prosessi ei sillon ole nimeltään kihlautuminen. Kutsu sormusta vaikka sitoutumissormukseksi.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat