Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Allergisin lapsi jonka tiedät?

Vierailija

Tuttavapiirissä poika, jolle sopi ensimmäinen kiinteä vasta 1½-vuotiaana :( Siihen asti äidinmaidolla....

Kommentit (14)

Vierailija

miten tää sitten koskaan oppi syömään? Mitä hän nykyään syö? Meillä poika allerginen, niin ei ole edes oppinut syömään juurikaan mitän. todella yksipuolista joka päivän " ateriat" . pienenä kun ei sanut mitään syödä.

Vierailija

raapi? Eikö yleensä, ainakin meidän pojalle annetaan lääkettä, joka vaivuttaa lapsen uneen, niin ettei voi raapia yöllä, kun ei herää kutinaan ollenkaan. Jos iho huono, niin raapimisesta tulee tulehdus.Tiedätkö yhtään mitkä ne 5 ruoka-ainetta ovat? riittääkö nin vähä ravinnoski, syökö edes mitään vitamiineja?

Vierailija

pahimmalla tietämällänikin vain liuta suht' helposti vältettäviä ruokia (tomaatti, herneet, kiivi, soija...) sekä siitepölyallergia. Mutta niistäkin käsittääkseni päästy osasta jo eroon.

Vierailija

Ihmettelen mitä teet ruoka-ainetiedoilla, kun jokaisen lapsen alllergia on yksilöllinen. Siis joka tuote pitää erikseen testata ja lapsen tulée olla ruokavaliolla joka lastenlääkärin määräämä ja valvoma. Ettei sitten tule puutoksia ja niistä vaikeita sairauksia. Vie lapsesi lääkäriin, älä itse diagnosoi! Ravitsemusterapeutilta saat oikeat ohjeet ja dieetit ja hän laskee että lapsesi saa tarpeeksi ravintoaineita. T: allergisen äiti( 4 ruoka-ainetta; ikää 5v)

Vierailija

Tutulta kuullostaa.....Arh! ja toinen asia mikä ärsyttää ihmiset jotka valittvat kuinka elämä meni hankalaksi jos on vaikka lapsi allerginen yhdelle aineelle ( esim. tomaatti, kanamuna jne...) Ja vielä yleensä nämä ruokaineet ovat helposti korvattavissa ruokavaliossa...

Vierailija

Ei ole oma lapsi, joten en tarkemmin voi sanoa, mutta läheltä seurasin tilannetta. Nyt lapsi isompi, edelleen kaikki viljat, muna, maito pois ja ilmeisesti paljon muutakin. Ihan uusimpia käänteitä en tiedä.

Vierailija

ollut n. 5 ruoka-ainetta. Mutta mikä pahinta, oli iho niin huono, että piti raapia kaikki yöt. Eli siis äiti tai isä valvoi ja raapi, sitten oppi itse raapimaan. Kaikkea oli kokeiltu, sytostaatteja lukuunottamatta!!! Niitä olisi kait jossain vaiheessa kokeiltu, siitä en ole varma, enkä edes siitä että miten niitä allergiaan voisi käyttää.

Vierailija

meillä aivan sama juttu: Atarax ei auta kutinaan yhtään :( Poika raapii ja lakanat ovat verillä :( Äidin sydäntä raastaa katsella..... Omat lapseni ovat molemmat allergikkoja ja nuorimmainen 1v4kk elelee erityiskorvikkeella sekä vajaalla 10 ruoka-aineella.... Raskasta on välillä ja erityisesti loukkaa monien ihmisten vähättely allergia-asioissa: " voihan nyt sentään pikkuisen tätä jäätelöä maistaa...." Ja kyllähän 1v pitää jo karkkia vähän saada... Kuulostaako tutulta, allergisten äidit?

Uusimmat

Suosituimmat