Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Rahat lopussa joten tein HALPAA keittoa ison kattilallisen

Vierailija

Perunat, porkkanat ja hirvenliha saatuja tuotteita

Omasta " pussista" juuresliemikuutio ja vähän pippuria.Pitäisi kitkutella pakkastavaroilla lapsilisiin asti, kuun lopussa miehen palkka ja mun ä-raha sitten taas auttavat tilannetta. Onneksi pakkasessa on vihanneksia, lihaa ja kalaa. Jääkaapissa porkkanaa ja perunaa ja lisää saadaan viikonloppuna vanhempieni maatilalta kun siellä käydään.Pitäisi koirille ruokasäkki ostaa joten väkisinkin " lainattava" omalta säästötililtä vaikka en niihin rahoihin halua missään nimessä kajota.

Onneksi on oma säästötili josta voi hätätapauksissa lainata, en tiiä miten hädässä olisimme jos semmosta mahdollisuutta ei olisi. Varmaan vanhemmat auttaisiva hädässä lainaamalla, sekä omat että miehen, mutta en halua siihen ryhtyä, haluan selvitä omillani/omillamme.

Kommentit (8)

Vierailija

hieno homma, että isäsi kuuluu hirviporukkaan tai on salakaataja ja lisäksi hänellä on maatila! KAIKILLA EI OO NÄIN. Luuletko olevas joku vitun supersäästäjä ja välkky perheenäiti. Täys nolla tod. näk!!! jennie.

Vierailija

Ja nyt me käytetty poikaa lääkärillä, kun tämä syysflunssa ei meinaa hellittää. Ja tänään ilmeni, että se on viruksen aihuttama, eli aika parantaa.

Mutta 50e/käynti ja tänään meni reilu 80e kun otettiin verikokeet.Mutta kuun lopussa miehen tuplapalkka ja mun kh-tuki

Vierailija

Meillä kans tällä hetkellä tosi tiukkaa. Onnex on joskus parempina aikoina jäänyt vähän jemmaan josta sitten " lainataan" kun tarve tulee.

Uusimmat

Suosituimmat