Onko pianonsoitto kerrostalossa teistä ok?

Vierailija

Meillä soitetaan pianoa usein viikonloppuisin ja joskus alkuillasta, ei kuitenkaan tuntikaupalla. Koskaan ei iltakahdeksan jälkeen. Tiedän vaan, että talossa on huono äänieristys.

Kommentit (13)

Vierailija

Meillä joku naapureista soittaa pianoa ja on ihan ok ja normaalia kerrostalossa, vaikka aina ei jaksaisi kuunnella. Mutta joku raja tuossa soitossakin eli esim. viikonloppuna en halua kuulla fur eliseä klo 8 alkaen.

Vierailija

mutta kerrostalossa täytyy sietää elämisen ääniä. Pianoa mielestäni saa soittaa muulloin kuin "hiljaisena aikana" mikä monissa taloissa on klo 21 tai 22 jälkeen.

Vierailija

kontrollia sen suhteen kuinka paljon, miten usein, millä volyymillä ja miten pieleen soittamalla häiritsee kerrostalonaapureitaan.Hommaisin sähköpianon jota voi soittaa kuulokkeet korvilla.

Vierailija

Pianonsoitto on mielestäni kerrostalossa OK päivällä. Itse rajoittaisin pianonsoiton arkena aamu yhdeksän-ilta kahdeksan välille ja viikonloppuisin puolen päivän- ilta kahdeksan välille.Jos pianoa olisi tarkoitus soittaa juhlissa tai bileissä myöhemmin illalla, ilmoittaisin siitä etukäteen naapuriin (n. kellonajan ja soittamisen keston).T: Omakotiasuja, jonka mies vuorotyöläinen ja lapsista osa päiväuni-ikäisiä. Meillä on muuten piano, jota soittaa alakouluikäinen lapsi.

Vierailija

Oikeasti saat ihan hyvällä mielin pimputtaa pianoa ja laulella. Oikeusistuimessa on testattu ja mennyt läpi, että kerrostalossa on ihan sallittua (normaaleja elämän ääniä ja hajuja, joita kerrostaloon muuttaessaan ihminen menee ja hyväksyy oletusarvoisesti) ovat soittaminen, vauvan itku, koiran haukunta ja ruuan haju, nyt myös parveketupakointi on tehty hyväksytyksi (sääli).Mitäs niistä naapureista murehdit. Muuttakoon pois, jos normaali kerrostaloasuminen heitä alkaa ärsyttää.

Vierailija

Naapureilla tulee myös olla mahdollisuus neuvotella soittamisen tai laulamisen ajankohdista siten, että esim. yötyöntekijöillä on mahdollisuus nukkua päivällä.Pianonsoitto tai laulaminen sinänsä ei ole rasittavaa, mutta harjoitteleminen voi olla. Lasten pianonpimputus ja yhden ja saman kohdan toistaminen (väärin) kerta toisensa jälkeen on kamalan kuuloista.

Vierailija

-Ei soita tuntitolkulla putkeen. Esim. tunti aamulla/päivällä ja toinen tunti illansuussa on ok, mutta ei se, että sitä pimputetaan kolme tuntia putkeen mihin aikaan päivästä tahansa.

-Laulaminen on myöskin ok.Mutta se ei musta ole ok, että soitetaan mitä tahansa soitinta tunti tolkulla putkeen täysillä. Meidän ex-naapuri soitti sähkökitaraa täysillä kolmekin tuntia yhtä soittoa, myös iltaisin/yöllä.

Vierailija

kerrostaloasuminen vaatii ymmärrystä ja joustoa, jos sitä ei löydy, voi mennä kuusen alle provinssiin.meidän talossa on trumpetisti, pianon soittajia eri tasoisia, viulisti, huilisti, kitaristi ja hanuristi. Eipä ole häirinnyt

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat