Vauvat 4 kk

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Hei! Mitenkä muiden vauvat jaksaa valvoa päivisin? Meillä nukutaan vähintään neljät päikkärit kerrallaan 45 min. Vauva jaksaa valvoa 1-1,5 tuntia kun saa taas nukuttaa. Vois ehkä jaksaa pitempään mutta kun on aina nukkunu pätkiä. Ei vaan ehdi paljon kotitöitä tekeen.

Kommentit (4)

Vierailija

Meidän poika nukkuu ensimmäiset päiväunensa jo 1 - 2 tuntia yöunien jälkeen. Tämän jälkeen hän on muutaman tunnin hereillä ja nukahtaa taas päiväunille. Tämän jälkeen poika on " jopa" kolmisen tuntia hereillä ennen kuin käy päikkäreille. Päikkärit kestävät yleensä 1 - 2,5 tuntia kerrallaan.

Vierailija

Poika 4 kk + viikon vanha ja jaksaa valvoa 1-2 tuntia kerrallaan. Aamupäiväunille mennään melkein tasan tunti heräämisen jälkeen. N. 2 tunnin unien jälkeen poitsu jaksaa valvoa n. 1,5 tuntia ja sitten lähdetään päivälenkille nukkumaan. Taas jaksaa valvoa max 2 tuntia ja on otettava vielä n. 0,5 tunnin nokoset, että jaksaa valvoa 1-2 tuntia nukkumaanmenoon asti. Näin on eletty jo ainakin kuukauden ajan.

Jos joskus jotkut unet jää välistä ja poika valvoo pitemmän pätkän (kuten pari päivää sitten kaupungilla käydessä kävi) niin ilta on tikkuinen ja yöunille nukahtaminen kovan työn takana.Luulin, että meidän vauva on jotenkin outo kun ei jaksa tuon kauempaa olla hereillä, mutta näköjään se onkin ihan tavallista :) Samaa sanoi naapuri, jolla on 5 kk ikäinen vauva.

Vierailija

mennään eka päikkäreille puolen tunnin tai tunnin päästä heräämisestä. Sitten ollaan pari tuntia hereillä. Iltapäivällä jaksaa olla paremmin hereillä. Voi mennä neljäkin tuntia ilman unia. Päikkäreitä yhteensä noin 3-4. Iltaunille mentäisiin mielellään jo seitsemältä, mutta ollaan yritetty venyttää nukkumaanmenoa kahdeksaan, ettei ihan viideltä aamulla noustaisi.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat