Ellen lakkatakin hinta uutena? Entä mikä " ideana" niissä?

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Ovatko siis sadetakkeja? En ole mistään löytänyt näitä ja ovat mielestäni kauniita, joten jos joku voisi hieman valaista minua.

Kommentit (4)

Vierailija

Itse ostin vaalean takin, jossa muistaakseni vaal.pun. iso E-kirjain, taitaa siis olla sitä uutta mallia. Ostin siis kyseisen takin Turusta Olivia&Oskari-liikkeestä, kävi tuuri kun oli oikeaa kokoa (tai siis reilu vielä, mut menee ens keväänä) ja hinta oli 37,5e koska kyseessä oli viimeinen kappale. Alkuperäinen hinta oli muistaakseni jotain 75e??!! Eli siis joskus voi käydä tuuri ja löytää uuden halvemmalla mitä käytetyn

Vierailija

vähän kestää kosteutta, mutta kärsii sateesta.hinta fleecevuorisella noin 80-85e, puuvillavuorinen eli kevät/syksyversio vähän halvempi 70-75e.pääkaupunkiseudulla niitä myy ainakin Pompii ja BamBam.vanha malli on mielestäni kevempi. uusi on sellainen tyköistuvampi ja pidempi. en tykännyt meidän taaperolla. aika reiluja kokemukseni mukaan.huutonetissä paljon takkeja myynnissä, mutta hinnatkin suht kovat.

Vierailija

On ihan uutta ja vähän käytettyä joten kannatta ihan sieltäkin käydä katsomassa niin näkee että mitä hinta luokkaa ovat ja minkälaisia ovat.Suurin osa olleet näitä Elle merkkiä ja hinta noussut huimiin euromääriin.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat