Paljon lasten kanssa lentäneiden apua kaipaillaan!

Vierailija

Olemme lähdössä kreikkaan ja lapsemme on 9kk vanha joten varaanko matkalle koneeseen tuttipulloon reilusti juotavaa että helpottaa nousuja ja laskuja? entä miten kun otan mukaan lasten vaunut niin pitääkö siitä lähtöselvityksestä saatavasta vaunun suoja pussista maksaa jotain jos täytyy niin kuinka paljon? luin vain lentoyhtiön kotisivulta että kyseinen suoja pussi on maksullinen vaikka vaunut saa ottaa mukaan ilman eri maksua.Kiitos neuvoistanne.

Kommentit (2)

Miksi otat isot vaunut mukaan noin isolle vauvalle, eiko matka rattaat olisi paljon helpommat?? Nehan olisi helppoa kuljettaa koneen ovelle asti. Mina lensin 8 viikkoisen vauvan ja 3v:n kanssa yksin ja mukana rintareppu seka sateenvarjorattaat, jotka meni makuu-asentoon, hyvin parjattiin.Jos lentoyhtio on sanonut etta pussi on maksullinen, niin kai se sitten on, ellet ota omia muoveja mukaan ja kieputa niiihin, mutta kuten sanoin matkarattaat olisivat paaaljon helpommat.Ota reilusti juotavaa ja viihdyketta mukaan.

jossain paikoissa rattaat pitää jättää jo lähtösälvityksessä, kun taas toisaalla vasta koneeseen mennessä. pussiksi käy vaikka jätesäkki.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat