Hei voisko joku kertoo lyhyesti ja ytimekkäästi, mitä tapahtui täydellisissä naisissa..

Vierailija

...maanantaina. Kiva uusi sarja, mut olin iltavuorossa ja unohdin nauhoittaa!

Kommentit (6)

Vierailija

se vanhempi naapurin rouva, joka ekassa jaksossa näki ekana sen itsari-naisen, löysi palaneesta talosta mittakupin, joka oli sen tumman eronneen naisen (ja yhdisti palasia yhteen...).

Vierailija

www.katso.fi/satjatsaippuaGabrielle ja John lakanoivat kiihkeästi kun Carlos saapuu kotiin. Puutarhuri karkaa ikkunasta viime sekunnilla.Susan pyytää Mikea kanssaan illalliselle, jonne tuppaa myös Miken koiran rakastama Edie.Bree taluttaa Rexin terapiaan, mutta löpisee jonninjoutavia eikä edes terapeutti saa naisesta otetta.Rouva Huber löytää Edien talon raunioista mittalasin, jota blondi ei tunnista omakseen. Tongittuaan Susanin kauppakasseja rouva Huber ynnää palaset ja tajuaa Susanin osuuden tulipalossa. (Aikaisemmin Huber löysi raunioista samanlaisen mittalasin. Susanin tytär kertoi heidän mittalasin hävinneen, joten siksi uusi)Gabrielle saa kummaltakin mieheltään huikean lahjan (täydellinen ruusu ja avoauto). Gaby tajuaa salasuhteen merkitsevän Johnille enemmän kuin vain seksiä.Lynette on helisemässä lastensa kanssa, jotka eivät tottele millään. Hän päättää antaa kakaroille opetuksen ja hylkää heidät tienposkeen. Kun hän minuutin kuluttua palaa, lapset ovat kadonneet. (lapset löytyivät)Susan hieroo kastiketta korvansa taa, jotta koira nuolisi häntäkin. Pahaksi onneksi koira nielaisee korvakorun ja hurtta on tukehtua.Bree huomaa terapeutin takin napin repsottavan. Asia vaivaa naista ja hän saapuu illalla ompelemaan napin paikoilleen. Samalla terapeutti saa aimo annoksen Breen filosofiaa.Eläinlääkärin vastaanotolla Susan tajuaa, ettei hänellä ole toivoakaan Miken suhteen. Kuten ei Edielläkään. (Mike kertoo kuolleesta vaimostaan)Poliisit löytävät Paulin mereen upottaman salaperäisen vauvakirstun ja järkyttyvät sen sisällöstä. Kirstun omistajan etsintä alkaa. (Paitsi, että eivät tainneet näyttää sitä vielä. Vain sen kun kirstu nousi takaisin pintaan)(Lopussa näyttävät kuvan Miken kotoa seinästä, jossa on kaikkien ihmisten kuvia ja tekstejä)

Vierailija

Susan poltti talon, koska luuli Edien naiskentelevan siellä Miken kanssa. Mittakuppi oli mukana tekosyynä " sokerin lainausta" varten. Palo oli vahinko, sillä Ediellä oli kämppä täynnä kynttilöitä palamassa ja joku niistä kaatui tms.Sittemmin kävi ilmi, että Mike ei ollutkaan Edien kanssa, kun hän tuli myös katsomaan palavaa taloa ja Susan oli tietysti helpottunut. Seuraavan jakson alussa on varmaan taas kertausta, joten et missannut mitään olennaista.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat