Vauvauintiin uikkarit: onko näkynyt adidaksella, speedolla tms.

Vierailija

lahkeellista kokouikkaria pojalle? Etsin todella hoikalle mutta pitkälle 1-vuotiaalle kapeaa uikkaria.

Ollaan kokeiltu nanson ja finwearin malleja, mutta ne ovat lahkeistaan niin leveät, että poitsun molemmat reidet mahtuisivat yhteen. citymarketissa oli jokin kapea malli, mutta nyt sitä ei ole enää myynnissä. Nyt kun alan metsästää uikkaria, niin olisi kiva tietää onko edes noilla merkeillä ollut lahkeellista kokouikkaria ja onkohan se kapean mallinen? Vinkkejä otetaan vastaan myös muista kapeista vauvauikkareista.Kommentit (8)

Vierailija

Kiitos vastauksista :)Tota kavennusta oon miettiny, jos mistään ei suosiolla löydy.Onkohan tuolla Arenalla sivut tai muistatko missä niitä mahdetaan myydä? Pukua voi siis käyttää ilman " ponttooneita" ? Olen joskus nähnyt sellaisia hihattomia kelluntauikkareita, joissa on yläosassa kovaa täytettä. Arenan puvut ovat siis erilaisia?Vierailija

5:lle, totta en ole koskaan kuullut että kukaan olisi veteen kakannut :) Lasta on vaan minusta helpompi käsitellä kun puku ei pyöri päällä.Mutta siis ihan mielenkiinnosta: Mikähän liike myy Arenaa? Poitsu on meinaan aika vilukissa, joten tuo hihallinen malli vaikuttaa siksikin kiinnostavalta.

Vierailija

mutta olivat vauvauinnissa 3-6 kk ja mahtuivat hoikalle sen jälkeenkin. Taitaa ne vauvat olla tuossa 6 kk pulleilmmillaan.

Ne on huosut joissa pitkät kapeat lahkeet.

Vierailija

Arenalla on sellainen hihallinen, lyhyellä puntilla varustettu, vähän märkäpuvun näköinen viritys johon saa myös ilmaponttoonit vatsaan ja selkään.Muita en tiiä...

Vierailija

VIITOSELLE TIEDOKSI että asiallisessa vauva-uinnissa vaaditaan nimenomaan LAHKEELLISET vauvauikkarit, Bodyt, alkkarit tai lahkeettomat uikkarit ei käy. Vaikkakin on harvinaista, että vauva kakkisi altaaseen on niin käynyt ja lahkeet suojaavat isommilta sotkuilta!

Vierailija

Meidän laiheliinilla oli Finnwearit ja niiden lahkeensuut vaan harsin kireämmiksi. Näin neuvoivat ohjaajat ja hyvin toimi. Eikä kannata kasvuvaraa ostaa, pituudeltaan uikkarit venyy niin paljon.Hauskoja pulikointihetkiä teille!

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat