Te kenellä on kuivausrumpu!! Apua kiitos!!?

Vierailija

Missä huoneessa teillä on kuivausrumpu ja miten hoidatte ne kuumat höyryt ulos...? meillä keittiössä ja siitä ikkunasta peltiputkella höyryt ulos, kun ennen laiskoina ikkuna jäi avaamatta ja höyryn myötä kattomaali lohkeili ja tippui miltei heti...! Entä te kenellä kylpyhuoneessa? Miten hoidatte höyryn ulos, vai onko joku " ihmekatto" ..? Voiko huone homehtua..? Kiitos!!!

Kommentit (10)

Vierailija

sen kosteuden voi joko kerätä koneen omaan säiliöön, mikä tyhjennetään usein tai sitten johtaa suoraan letkua pitkin lavuaariin.

En ymmärrä miltyä vuosituhannelta koneenne on.

Kuuma kylppäriin tulee, muttei kyllä höyryä. Eli teillä ei siis ole kondensoiva kuivausrumpu vaan teillä on sellanen rumpu mikä vaatii horniliitännän, oletan. Ostakaa uusi :)

Vierailija

pitäisi olla, se ei varmaan vain ole teillä päällä. condensaattori tiivistää höyryn vedeksi jonka voi johtaa suoraan viemäriin tai kerätä säililöön joka sitten tyhjennetään viemäriin (jos haluaa esim olla varma siitä, mihin vedet menevät, tai jos vieressä ei ole viemäriä jostain kummallisesta syystä)

Vierailija

meillä kyllä ulkomailla jossain arpajaisissa voitettu kone, merkiltään Laden, liekö siinä edes moista, onkohan se mahdollista..? Hyvin on kyllä toiminut (kunhan on vaan muistanut pistää höyryt pihalle..)

ap

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat