Aiheuttaako korvike mahavaivoja 3vko:selle?Eli siis kun olen omilla asioilla ja lypsetty maito loppuu

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

niin voiko isä jatkaa korvikkeella huoletta?Vai oliko se niin että aluksi saattaa tulla jotain väänteitä kun on saanut pelkkää rintamaitoa?Kun ei niitä turhia vatsanväänteitäkään oikein pikkuiselle haluaisi..Kiitoos ja terveisiä kaikille syysnyyteille!

Kommentit (2)

Vierailija

onnittelet syysmamille. Yksilöllistä on tuo korvikkeen sopiminen. Oma lapseni sai välillä lisämaitoa, eikä mitään ongelmia ollut - tavallista enempää. Ja kannattaa muistaa, että lapsi saattaa ottaa korviketta ja pullosta helpommin isältä kuin äidiltä. Mutta kuten edellinen sanoi, asia kannattaa testata.Vauvat ovat niin yksilöitä.

Vierailija

Se on vähän niin, että toiset reagoivat korvikemaitoihin vatsavaivoin ja toiset eivät ole moksiskaan. Toiset myös syövät sitä ja toiset ei ihan helpolla. Korvikkeeseen voi sekoittaa myös rintamaitoa, niin tuttu maku pysyy edes aavistuksena mukana. Sitten on myös se seikka suostuuko vauva juomaan yleensäkään tuttipullosta ja isän sylissä, jos on ollut täysin rintalapsi... eli suosittelisin testaamaan asiaa hyvissä ajoin ennen pidempää poissaolo taukoa, niin tiedät sitten itsekin miten kotona pärjätään.Ja kyllä...mene vain ihmeessä itseksesi touhuamaan silloin tällöin, se piristää ihan kummasti.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat