Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Eipä olisi esim. 5 vuotta sitten miten tasaisen tappavaa arkea nykyään vietän..

Vierailija

Olin viitisen vuotta sitten vielä opiskelijatyttö, menin miten tykkäsin, muista piittaamatta. Elämä oli (ainakin jälkeenpäin ajateltuna) niin mukavaa ja rentoa..

Sitten tapasin mieheni, metiin naimisiin ja nyt meillä on kaksi tytärtä, tosin ei ihan vuoden ikäerolla onneksi mutta hommaa piisaa.

Olen lasten kanssa kotona, nuoremmasta vielä äitiyslomalla, mies päivät töissä.

Arkipäivämme ovat aika samanlaisia vaikka mennäänkin lasten kanssa aika paljon. Elämä pyörii kummasti lasten ympärillä, puhumme lähes vain ja ainoastaan lapsista ja kotiasioista mieheni kanssa, ystävistä puhumattakaan...

Ystävämme, jotka olivat ystäviämme jo aikaa ennen lapsia ja perhettä, ovat myös samassa elämäntilanteessa. Heiän kanssaan myös touhutaan melkeimpä vain " perhejuttuja" , eli retkeillään yhdessä, kyläillään yms.Joskus haluaisin lomaa koko touhusta, lähtee ilman tätä äidin ja vaimon roolia jonnekin kauas ja antaa ajatusten nollaantua. Ketään akveria en voisi pyytää mukaan, sillä emmehän voisi olla puhumatta lapsista/miehistä.Vaikka elämä on ehkä juuri sitä mitä nuorena likkana halusin, on tää vaan välillä niin ykstoikkoista!!!

Varmaan jokainen äiti tuntee välillä samoin ja isät tietysti myös.

Kommentit (0)

Uusimmat

Suosituimmat