Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Mitä tarjolle 60-vuotisjuhliin? Mitä pääruoaksi?

Vierailija

Sivut

Kommentit (17)

Vierailija

minusta ei todellakaan kyllä se jotain porsaan ulkofilettä tms.pitää olla juhlavasti laitettuna,ei tulisi mieleenikään tarjota jokaperheen viikonloppuruokaa eli karjalanpaistia 60 v kekkerellä mutta jos se teillä juhlaruokanan menee niin helpolla pääset

Vierailija

Uunissa haudutettu karjalanpaisti, lisäksi keitetyt perunat, karpalo tai puolukkahilloa, salaatti. ( osta kassleria sekä naudan paistia ja kuutioikaa lihat itse saatte siistit lihan palat, valmiit kassleri lihat vakuumissa on usein sitä sun tätä) tai miten olisi jokin valmis paisti ja siihen hyvä kastike ja perunat maun mukaan. alkuun sopisi hyvin keitto: kauden mukaan esin.suppilovahvero keitto ja patonkipala. pääruokana voisi myös olla kauden mukaan lihapataa hirvestä?

Vierailija

Ei lettuja 60v juhlille, eikä mitään maustettuja tacojakaan.Sen sijaan lihaa jossain muodossa, esim paistina. Perunaa voi olla keitetyn lisäksi esim ruukussa, jossa seassa kermaa ja joko aurajuustoa tai sitten esim pekonia. Näin saa mukavasti uutta makua vanhaan tuttuun kermaperunaan.Suosittelen kyllä tutustumaan kirjastosi reseptikirjoihin. Ideoita ja vinkkejä löytyy kyllä, kun osaa etsiä. Netistä lisäksi herkut.com tai net... En muista tarkkaa nimeä. Sieltä löytyy paljon hyviä reseptejä.

Vierailija

Lämmin ruoka olisi mielessä kun tulee pitkänkin matkan takaa vierailijoita. Taytekakku on tietenkin ehdoton jälkiruoka, kekseineen ja kahveineen!!

Vierailija

että aika helppoa kinkku valmiiksi hyvissä ajoin ja sit vaan laatikot porkkana ja lanttu (osta kaupasta ja kaada omiin astioihin,lisää loraus kermaa ja mausteita,perunat ym. lisäkkeeksi........mitä haluttaa

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat