Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Miksi ihmisillä on Soneran liittymä, vaikka edullisempiakin löytyy?

Vierailija

Onko se joku brändi tai jotain?

Kommentit (11)

Vierailija

niin kuin autoa,vai kuinka monelta kaverilta kysytte mikä liittymä heillä on? Auto taas näkyy,jos nyt pitää jotain statusta pitää yllä...Mikä kyllä mielestäni erittäin hölmöä sekin.

Vierailija

Samoin vanhemmillani on Sonera (ok, ovat vaan jämähtäneet ja puhuvat sen verran vähän että...).Näinpä ollen laskin että minullakin on Sonera-liittymä halvin kun sain 16kk ajaksi joka kuukaudelle 10e puheaikaa.Aikaisemmin puhelinlaskuni olivat (TeleFinland, DNA, Song) noin 27e/kk. Nyt ne ovat olleet noin 16e luokkaa koko sen ajan jonka olen ollut Soneralla. Eipä ole tullut mieleen vaihtaa takaisin ainakaan mihinkään edellämainituista...

Vierailija

Tele-finland on huomattavasti halvempi, eikä kyllä yhtään huonompi kuin Sonera, käyttää Soneran verkkoa. Minäkin yhdyn alkuperäiseen kysymykseen??

Vierailija

mulla on textariliittymä eikä niiden hinnoissa nyt niin paljon eroja oo. en soittele koskaan. Saunalahti oli, mutta niiden laskutus eikä mikään muukaan toiminut. mutta sonera pelaa reilua peliä.

Vierailija

Meillä on työntekijöitä useammassa kiinteistössä Uudellamaalla. Eikä lankapuhelimia ollenkaan vaan käytetään privatelia työpuhelimena.

Vaihde on siirretty jonnekin susirajan taakse.

Vierailija

esim DNA:lta löytyisi jokaiselle suomalaiselle huomattavasti edullisempi vaihtoehto, koska DNA:n palvelut kattavat jokaisen suomalaisen matkapuhelimen käyttäjän teleliikennepalvelutarpeet täydellisesti.

Uusimmat

Suosituimmat