Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Oisko kellään hyvää reseptiä MAIDOTTOMAAN ja MUNATTOMAAN

Vierailija

piirakkapohjaan, mistä riittäisi pellilliseen? Ei jaksa eikä ehdi kaivella netistä, joten olisin kiitollinen jos joku jaksaisi naputella tänne :)!

Hyviä täyteideoitakin otetaan vastaan. Mielellään raparperista :).

Kommentit (5)

Onpas kondiittori äreänä näin yötuimaan, ovatko kaakut kenties kärähtäneet vai mikä riepoo?Ja hieman erheellisesti aloituksessani sanoin etten jaksa etsiä, yritin toki, mutta mikään ei "kolahtanut" ja usein ohje pienelle piirakalle. Toki voi tuplailla annoksia ym., mutta ajattelin jos jollain olisi ollut valmiina pellilliselle, niin olisi voinut olla ystävällinen ja sen tänne jakoon laittaa, kun tässä muutakin tekemistä on kuin kaivella internetin ihmemaan reseptiarkistoja. Eli tarkennus, en _jaksa_ enkä _ehdi_ oikein enää etsiä..Mitäpä se sitä paitsi on joltain pois olenko vai enkö ja kuinka monta tuntia netistä ohjeita kolunnut, jos joku tänne ohjeen laittaa? Aivan yhtä suuri tai pieni vaiva hänelle.Kondiittori on hyvä ja pitää mappinsa ja ohjeensa vaan, huvittavaa, että jaksoit tulla riehumaan tänne, aivan kuin olisin jotenkin henkilökohtaisesti loukannut :D!

Lainaus:

käytettynä aikana jo muutamankin ohjeen netistä hakenut...
siksi kehtasin täältä apua kysellä ;).. Enkä kovin montaa viestiä tähän aika lyhyeen ketjuun ole kirjoittanutkaan ;D.Ap

kun olet laiskamato ja et itse viitsi etsiä edes netistä.Ymmärtäisin pyynnön jos olisit nähnyt vaivaa etsiä muttet ohjetta löytänyt.En anna ohjetta, etsi ohje sillä sinähän sitä tarvitset.Terveisin kondiittori jolla on ohjeita mapit väärällään joka lähtöön.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat